the scene > buluşmalar
Ankara Skene Meeting 26/08/07
anesthetic:
Heh, tesla sen tatilde değil miydin :p şaka bi yana haftasonu pazardan önce internet erişimim yoktu (scg'nin de yokmuş). scg ile flexi'yi arayıp yarın toplaşıyo muyuz diye sordum. Bir dahaki sefere daha planlı ve forumda duyurarak yaparız. Sprituscan'ı başkentten uğurlama için olabilir bu pek ala :)
tesla:
--- Alıntı yapılan: anesthetic;15936 ---Heh, tesla sen tatilde değil miydin :p şaka bi yana haftasonu pazardan önce internet erişimim yoktu (scg'nin de yokmuş). scg ile flexi'yi arayıp yarın toplaşıyo muyuz diye sordum. Bir dahaki sefere daha planlı ve forumda duyurarak yaparız. Sprituscan'ı başkentten uğurlama için olabilir bu pek ala :)
--- Alıntı sonu ---
Evet bi gittim tatile geldim. Sonra bir daha gittim :) . Spritus'u online yakalayınca soralım bakalım. Ona göre bir şeyler ayarlayalım.
spritus:
bu meeting'e her şekilde gitme durumum yoktu. çünkü o gün çarşılar iptaldi. ayrıca yine her şekilde uğurlama partisi olmayacak. çünkü bugün (yani 03.09.2007) yola çıkıyorum edirneye gitmek üzere. eğer partiye gelebilirsem artık orda görüşürüz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git