7d6 demo parti hakkındaki kişisel temenni ve beklentilerim,
- Güzel bir demo ile orda olmak
- Parti mekanında demo kasmamak
- Bu sefer ortamda bol bol geyik çevirmek
- Swos turnuvası isterim, banane kardeşim gelmeyin bana bilmediğim oyunlarla!
- Amiga demosu release edilsin, evet yıllardır bakıyorum hiç yeni amiga demosu yok türkiyeden. C64 ve PC sceneleri partiden partiyede olsa bol ve güzel productlar veriyor. Hatta konsollarda bile bir sürü demo çıkıyor ama Amiga demosu yok. Bu partide bir Amiga demosu olsun isterim açıkcası.
- Herkes gelsin, gelemeyenlerde gelsin
. Hatta Vedat bile gelsin, bağırayım ona çeenmiii çeenmiiii diye...
- DemoDojo'da bir release yapsın, süper olmasına gerek yok güzel birşeyler gelsin yeter. Hatta Bakkada grubu büyütme vaktin geldi bile aslında, seni birşeyler yapmaya itecek grup arkadaşları lazım sana
.
- Yeni scener'lar çıksın bu partiden. Evet, yeniler olsun yeni ufak gruplar kurulsun, bazıları eski gruplara girsin onlara taze kan sağlasın. Heyecan artık scene'deki.
- Bu partide Tv'de canlı yayınlansın. Ve herkesin rahatça izleyebileceği bir kanalda olsun bu yayın. Artvindeyken Teknoloji Tv'de Nightshift partisini görüp scene'e merak salan bir çocuk görmüştüm. Scene'i anlattım bir sürü web adresi falan verdim kendi iletişim adresimi falan, tamam belki ondan ses çıkmadı ama görüldüğü üzere tv yayını oldukça ilgi çekici oluyor.
- Ayrıca basında hem parti öncesi hemde sonrası haberler çıksın. Ki çıkacaktır zaten ama benim belirtmek istediğim mesela eski mesajları kurcalarken gördüm Tesla'nın girişi sanırım Level'da çıkan 7d4 haberi ile olmuş. Yani bu tip haberler görüldüğü üzere işe yarıyor.
- Aklıma birşey gelmiyor, orda gelsin bol geyik çevirebileyim.
- Neyse yeter sanırım.
Bu kadar...