the scene > music
xm hakkında bir soru
semenderip:
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum henüz sizler kadar bir bilgim yok ama mod müziklerin hastasıyım geniş bir arşiv yaptım ama hiç yapmak için ugrasmadım aslında kodlamayı severim ama bu iş biraz daha koddan ziyade müziklede alaka istiyor oda bende yok sadece dinleme kısmı güzel arkadaşlar benim sizden bir istegim ricam var neden hiç turk müziği yok bu xm lerde mesela bir mehteran olsaydı cok süper olacaktı ben yapayım dedim mididen xmye ceviren bir kaç program buldum hatta ama bi işe yaramadılar veya ben beceremedim eger ilgilenen arkadaşlar olursa sadece bir mehter marşı rica ediyorum şimdiden sagolun
spaztica:
adabımız peçeteye yazıp göndermektir, başka şekilde kabul edilmez... :o)
Bakkada:
7D7 partisine gelirsen belki mehteranla iligli birsey degil ama XM ile ilgili coksey bulabilirsin.... ;)
semenderip:
eski peçetecilerden bir siz kaldınız demek sayın admin neyse cevabınız için sagolun müzikle ilgilenmem diyordunuz ama maşallah en hızlısı siz cıktınız
7dx partisine gelmem benim için imkansız ama eski dosyaları kurcaladım genelde birbirine benzer dosyalar yani demek istedigim hiç turklere yakın müzik yok çokmu zor yoksa bu tarz dahamı seviliyor
spaztica:
daha ciddi bir cevap istediğine göre; mehter ya da benzeri otantik bir melodiyle müzik yapmak, pek çok müzisyenin sakındığı, bazılarınınsa tercih ettiği bir yaklaşımdır. nasıl dead can dance, yöresel müziklere çok önem veriyorsa tersi de gayet mümkün. lakin xm ile müzik yapanların tercihlerine göre mehteran türünde bir şey yapılması tamamen şansa bağlıdır.
belki bilgisayarda müzikle ilgilenmem, ama herkes gibi ben de müzik dinlerim ve severim. ama dinlediğim müzikte yöresellik aramam, çıkarsa ve grupla bağdaştrıyorsam hayır da demem elbette.
mehter + xm anahtar kelimelerine uygun sonuç barındıran arkadaşlar lütfen arkadaşa cevap versin. amma velakin insanlardan sıfırdan birşey yapmalarını istemek de ayrı bir durumdur, arada oluşan ilişki sonucunda olabilecek bir durumdur ancak. foruma girip ilk mesajında talepte bulunan birine hemen cevap verileceğinden biraz şüpheliyim. genelde buradaki forumlarda arkadaşlık ve sıcak ilişki geçerlidir ve birşey rica etmeden önce biraz bunları oluşturmak, pekiştirmek makbuldür. yoksa elbette sorabilirsin... herkes birşeyler isteyebilir. ben de bir yat, bir kat, bir de at isterim, ama bununla ilgili muhatabı asla bulamayacağımı da biliyorum.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git