the scene > music
Tribute to Hydrogen :)
drey:
Aslında Drey(exhentis) önceleri yazdığım fantastik bir hikayede geçen bir karakterin adıydı. Hydrogen'in bestelediği en güzel SID'lerden birine bu ismi vermesi beni o kadar mutlu etti ki :).
Ben de, beni demoscene ile tanıştıran bu üstada yaraşır bir hamle ile karşılık vermek istedim :D.
Umarım beğenirsiniz. :)
Decipher:
anca uyanabildim 20:00 - 12:00 güzellik uykumdan ve foruma girdiğimde gördüğüm ilk şey buydu haliyle nasıl ya, Drey yine mi ya, kaç müzik etti ya, gibi x + ya formatında cümlelerle indirdim, dinledim. Orjinali müthişti ve bu parça inanılmaz güzel olmuş, bu remix falan değil ayrıca direk remastering process gibi olmuş yani şarkının tadıyla değil ama uyandırdığı duygularla oynanmış. Ellerine sağlık Drey, süper de demo soundtrack olurmuş bundan be :)
Hydrogen:
Ve Drey'in Drey icin yaptigi boylesine kaliteli tribute, gitarlarin Drey'in kendisi tarafindan calinmasi gibi detaylar benim icin cok anlamli . Orkestrasyon da bu tarz bir parca icin cok basarili.
Ben cok begendim, onur duydum ve duygulandim. Tesekkur ederim tekrar Drey'im.
Aslinda bu da bir 7d7 release'i. Ve bence http://remix.kwed.org/ gibi c64 remix sitelerine upload edilmeli.
Bakkada:
Drey uretimde sinir tanimayan canim kardesim.
Saygiyla egiliyor ve tebrik ediyorum...
skate:
Ne? Ha? Nasıl yani? Abi harbiden şok oldum ya. Drey abicim sen ne süper müzisyensin be kardeşim. Hydrogen'den bahsetmeye gerek duymuyorum, O'nu zaten herkes tanıyor, biliyor v.s. de seni de her geçen gün daha bir "oha, çüş" nameleriyle tanımaya başladık kardeşim. Ellerine sağlık. Ben senin gitar çaldığından bile habersizdim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git