the scene > 7dx

7d7'nin ardından...

<< < (2/4) > >>

Bakkada:

--- Alıntı yapılan: drey;16017 ---Olm adamın sırtında boşuna IGNITION yazmıyo ;)
--- Alıntı sonu ---
DemoDojo uyeleri olmasa ignition olmaz , ne ben tek basima grubum ne de grup icinde gorevsiz bir adamim :)
Biz cok iyi bir ekibiz ;)

natilius:
Parti gerçekten sönük geçti. Ama yine de bi arada olunca iyi eğlendik.

Gördüklerim

- ılk geldiğimde beni bahçede karşılayan TURBO ve HYPER ın mangal yelleyen adam havaları, benim de katılmamla işin iyice zıvanadan çıkması
TURBO, HYPER saygılar abi ...

- Hyper in ara sıra kulaklarımı andığını öğrenmem ve irkilmem.

- VIGO nun Jack Ass tadında yaptığı iğrençlikler karşısında madur olan ben, Hyper ve Turbo nun karşısına geçip Calgon reklamındaki profesor edasıyla mantıklı açıklamalar getirmesi (Kireç - Tatak)

- CROCKETT/ZB!+BRONX un sakin kişiliğinin Hyper ın niye zıpladığını açıklamamızla gidip gelmesi.

- Dec1pher in beni her gördüğünde selam verir gibi "meraba abi Java sucks" demesi. Vecize : ıyi programcılar her dilde Assembler yazabilirler ...

- Wisdom ve Impetigo nun müzikleriyle yine yardırması

- Tabii ki RoboSapiens

- Astron/BRONX un kod işleri üzerindeki beni hayran bırakan mahereti ve kişiye özel buffer overflow semineri. Saygılar ...

- Yunanistandan katılan XC8/BRONX ve MiKO63/BRONX un saygıyı sevgiyi haketmeleri

- DERYA BEY in sıkı muhabbeti.

- Demodojo nun gayreti cool tavırları ve BAKKADA faktörü

- SKATE ve HYDRO nun misafirperverliği

- Gözlerim aradı: SPRITUS, GNOSTIC, SPAZTICA, NIGHTLORD

Bi parti daha böyle geçti, düzenleyen orgalara ve tüm katılanlara teşekkürler, sevgi saygı, görüşmek üzere ...

skate:
Turbo ve Natilius, gözleriniz Endo'yu aramamış anlaşılan ama haberiniz olsun bu Pazar askerden dönüyor :)

tURbO:

--- Alıntı yapılan: skate;16029 ---Turbo ve Natilius, gözleriniz Endo'yu aramamış anlaşılan ama haberiniz olsun bu Pazar askerden dönüyor :)
--- Alıntı sonu ---

Hahahaha.. Datura yuzunden sanki o da partideymis gibi hissetmisizdir. :P
Olm sende yangina koruk misali. daha dolu scener i yazmadik zaten.. beddualari aldik galba? :(

natilius:

--- Alıntı yapılan: skate;16029 ---Turbo ve Natilius, gözleriniz Endo'yu aramamış anlaşılan ama haberiniz olsun bu Pazar askerden dönüyor :)
--- Alıntı sonu ---

Hah tam da onu diycektim, post ettikten sonra akılma geldi, Datura ya sordum hatta Endo nun askerlik ne durumda diye. Ama yazarken kaynadı işte.

Turbo yada katılmamak elde diil, Yangın körüğü gibi adamışsın valla Skate:o

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git