the scene > demoscene
Türkiye'de parti yapmak, partiye gitmek...
tURbO:
Vigo can. benden cok yasiyacaksin. fikrimi yazmissin..
hersey bahane arkadaslar. scene icin bisey yapmak isteyen yapar. onemli olan icinden gelsin. uretmeyi sevsin.
yine her zamanki gibi korler sagirlar, birbirlerini agirlar. heheheehe
simdi kisa yaziyorum sonra fikirlerimi yazarim uzun uzun..
skate:
Yukardaki yazılan şeylerin çoğuna katılıyorum ancaaak.
@nightlord:
"Mesela bir iki hafta icinde bir surpriz olur Plazma cikar. ardindan bi de bakmissin portallar acilmis. O zaman ben de elimden gelen en iyi sekilde demolarimi release eder yazilarimi yazarim."
Abi lütfen yazdığını bir daha oku ve üzerine bir daha düşün. Bu noktayı kesinlikle kafam almadı. Hem de hiçbir yönüyle.
nightlord:
demek istedigim suydu:
demo yapmanin disindaki pr related scene aktivitelerine (yazi yazmak web sitesi forum vs kasmak) daha fazla emek harcamayacagim. Bu aktivitelerin gerekli oldugunu dusunuyor fakat bu aktivitelere yeterince fazla kisinin egilmedigini dusunuyorum. yeterince fazla kisi egilirse ben de tekrar egilirim. Ama buna dair isaretler gorene kadar ben artik yalnizca demo yapmaya bakmak niyetindeyim
einhander:
*=$07D7
Ldx Coder_adet
Lda Coder,x
Cmp #CODE_WRITE
BNE OUT
Valla ben ordaydım
bir oyunda yaptık.
Skate & hydro Thanks
JMP NIGHTSHIF2008
OUT
Bı ış çıkmadı.Nightshift 2008 bekleyecem
RTS;---
CODER_ADET .BYTE $?;bıLıNMıYOR SADECE
CODER .BYTE mevcut coderlar listesi byte olarak
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+ Xx C X x X +
+ Xx -=0)) BLACKTURK ((0=- xX +
+ Xx xX +
+ Xxx xX +
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
skate:
--- Alıntı yapılan: nightlord;16038 ---demek istedigim suydu:
demo yapmanin disindaki pr related scene aktivitelerine (yazi yazmak web sitesi forum vs kasmak) daha fazla emek harcamayacagim. Bu aktivitelerin gerekli oldugunu dusunuyor fakat bu aktivitelere yeterince fazla kisinin egilmedigini dusunuyorum. yeterince fazla kisi egilirse ben de tekrar egilirim. Ama buna dair isaretler gorene kadar ben artik yalnizca demo yapmaya bakmak niyetindeyim
--- Alıntı sonu ---
şimdi anladım ne demek istediğini. Ben bir öncekinden disk mag, portal v.s. çıkmasa demo release etmeyeceğin gibi bir anlam çıkarmayı becerdim de ondan "anlamadım" dedim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git