the scene > demoscene

Independent - Yeni Türk C64 Grubu

<< < (3/6) > >>

vigo:
tabiki kick-ass demo yapmak her zaman tercihimdir... ama her ikisinide tercih ederim... demek istediğim, demo yapmaya vakit bulamasamda, ofis de ve evde online durumdayım... sürekli ilgili kanallarda duruyorum... insanlar en azında bronx'un halen hayatta olduğunu görüyor... arada bir iki rip, upload yapıyorum sadece "connection alive" durumundayıp... birşey yapamıyoruz, zaman yok, şu bu, o gelmedi bunun işi çıktı vs, disk mag ne zaman çıkıyor, sitede eksik var gibi sızlanmalar yerine yol almayı tercih ediyor ve en azından herkesten bu konuda destek bekliyorum...

mesela almanlar... sanki old-skool scene sahiplenmiş gibi... biz halen bir umutla TR-SCENE i aktif tutmaya birşeyler yapmaya çalışıyoruz... baktım, bu fromda 19 kişi galba üye olmuş... yani TR SCENE tam bir asalak... herkes (biz hariç) armut piş ağzıma düş modunda...

bu yüzden de, en azında herkes elinden gelen ne varsa ortaya koysun, en azından tr scene'ninin hali belli, hiç olmazsa varlığımızı international olarak devam ettirelim ben bunun derdindeyim...

ya bir tane bronx member'ı (skate hariç) irc ye gelmedi... kimse bana bbs için mesaj atmadı... anlatabiliyormuyum? boondocks a gördüm 2-3 kişi üye olmuş... ama o kadar...

herkes kadar bende meşgulüm, artı bide evliyim... evde computer başına geçemiyorum fazla... yani son olarak diyeceğim şu...

herkes silkinip toparlansın, illa süper demo vs çıkarıcaz diye kasılmayalım en azından aktif hale geçelim, chat yapmasakta irc kanalına gelelim, en azından günde 1-2 kez hem lokal hemde international boardlarda bir gözükelim... varlıımızdan herkesi haberdar edelim...

ya, bronx news gruba bile mail gelmiyor... bakıyorum herkes maillerini check ediyor ama kimse mail atmıyor ... olsun, birgün bireleri mail atar bişi yapar...

:}

skate:
Bu son dediklerine kesinlikle katılıyorum Vigo ancak bu sefer de bu thread ana konuyu kaybetti :)

Bu muhabbetlere Bronx'un altından devam edelim.

hades:
Herkese selam...

Vigo kardeş maalesef HADES QUIT BRONX !.
Çünkü Hydrogen'inde dediği gibi benim bir zamanlar (94-97/98) yıllarında Bronx'ta bulunmuş olmam 2003 te de Bronx'un member listesinde gözükmem anlamına gelmez. 7D3'te hades of bronx olarak gözüküyor olabilirim ama bu benim için inaktif olduktan sonra bir şey ifade etmez. Oldukça kalabalık olan bir grupta inaktif olmaktansa nerdeyse 11 senedir tanıdığım Aegis ve Slowhand ile birlikte bir grup kurmayı tercih ettik. Sonuçta az olsun, öz olsun. Elimizden geldiği kadar tr scene'nin ayakta kalmasına yardımcı olacağız. Türkiye'de bir tane grup gözükeceğine 2 ve hatta daha fazla gözüksün. Amacımız kimseyle kavga etmeden tatlı bir rekabet şeklinde bir şeyler üretmek.
7Dx partilerinde compolarda kapışabilmek dileğiyle herkese iyi çalışmalar dilerim

hades/independent

Not : Vigo hades@bronxwhq.org adresini geri alabilirsin.

Re:Hades:
Olaya açıklık getirdiğin için teşekkür ederiz Hades. Yeni grubunuzda size tekrar başarılar diliyorum. 7D4'de bir c64 grubu daha olması beni de sevindirir.
Yalnızca, basit bir öneride bulunmak istiyorum isminizle ilgili.
Independent, grubu olmayan kişileri belirtmek için genel olarak kullanılan bir deyimdir. Bunu siz de biliyorsunuzdur zaten. İsmi güzel bulmuş olabilirsiniz ancak bence bir farklılık yaratmanız, kişilerin aklında bulunan belirsizliği ortadan kaldıracaktır. Mesela Hades/Independent yazdığınızda C64 scene ile ilgili stuffları takip eden birisi, Hades'in grupsuz olduğunu düşünecektir, ve bence bu istenilen bir durum değildir. Yani bir farklılık yaratmanız, bu durumu çözecektir. Tabii bu yalnızca bir öneri.
Forum'a hoşgeldin bu arada. Herkesin bilmesi gerektiği gibi bu forum da bağımsız  bir forum. Yani herhengi bir grubun tekeli altında değil. Bunu da not etmeyi gerekli gördüm.

Deniz Can Celik:
Herkese selamlar.

Arkadaşlar Hydrogen haberi yazarken yanlışlıkla benim de Independent grubunda olduğumu yazmış. Yanlış anlaşılmasın, ben Independent ya da başka herhangi bir grupta değilim. Sadece Hades'le beraber C64TR'yi çıkarıyoruz, hepsi bu. Görüşmek üzere..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git