the scene > buluşmalar

Demoscene iftari ne zaman olcak?

<< < (3/9) > >>

skate:
Valla Cevahir iyi fikir. Eğer daha iyi bir fikir yoksa ben öyle kalsın derim.

vigo:
arkadaşlar, şimdi iftar meeting'le ilgili bişiler yazıcam;

ilk başta planladıım gibi, bu sene, avrupa yakasında buluşalım istedim. genelde her zaman sağolsun avrupa yakasındaki scener'lar, bizim anadolu yakasındaki meetinglere geldiler, bi kez olsun onlar rahat rahat gelsin gitsin istedim.

fakat; ( :

ofisimin beklenenden çok erken taşınmasından dolayı crash etmiş durumdayım. normalde bayram sonrası taşınacaktık ve bu yüzden avrupa yakasında iftar yapmak benim açımdan da kolay olacaktı.

herkesin kolayca ulaşması için, son günü seçtim, çünki son gün yani 11 ekim perşembe günü, yarım gün pek çok işyerinde. rahat rahat herkes iftara yetişir diye düşünüyorum.

yeni ofisim, mecidiyeköy yerine eyüp'e taşınınca işler biraz değişti.

eğer hakkaten bu iftar meetingi istiyorsak, yine anadolu yakasında toplanmayı öneriyorum, en azından benim gelişim garanti ( : olur...

perş. yarım gün olunca, servisler vs öğlen erkenden kalkacak ve ben saat 13:00 gibi evde olucam, belki pek çoğunuzda...

bu bakımdan eğer uyarsa,

11 ekim perşembe, yine cadde bostan pizza hut'ı öneriyorum...

kesin gelecek olan arkadaşlar "geliyorum" şeklinde bir reply yapsın.

en son çarşamba günü, yeterli sayıya ulaşırsak bu işi yapalım?...

avrupa yakası scenerları, ( bakkada / skate ve diğerleri ) küfür etmeyin ( : ( : we love you...

Bakkada:
Iftar yapilacaksa gelirim ama bu anadolu yakasinda toplanmanin ocunu alirim... :)

endo:
geliyorum..

spaztica:
benim de önerim geçen seferki gibi boktan pizza ve yemekleri yemektense, biraz daha düzgün bir yemek yiyip en azından karşılığını da düzgün almak. bu yüzden de ikinci bir öneri sunabilirim acilen, daha orta nokta olması açısından kadıköy'de bir yere gitmek iyi olacaktır. bağdat caddesinde yemek yenilebilecek ve kaliteli + hesaplı olan pek bir yer yok ne yazık ki...

bu kadar kısa sürede rezervasyon yapılacak yer de pek yok aslında, aklıma bu yakadaki hakiki sultanahmet inegöl köftecisi şubesi geliyor. helvası da süper!!! yeri Selamiçeşme'de...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git