the scene > buluşmalar
Demoscene iftari ne zaman olcak?
Bakkada:
Bi iftar yapalim dedik cikan kaosa bak :)
SOn durum nedir cevahire mi donduk simdi yani?
skate:
kimler oruçlu? oruçlu olmayanlar erken de buluşabilir. oruçlu olanlar sonra katılabilir. ne dersiniz? cevahir uygundur
nightlord:
ah ulan ah o mustafa mazharbey cad. benim oturdugum caddeydi bea. sultanahmet koftecisi de yeni acilmisti biz ayrilirken, ah gidi istanbul. bu bagdat caddesi meetinglerine 2.5 dakikada yuruyebilirdim. simdi gelmeye kalksam 2.5 gun suruyor :(
einhander:
yarın kesin mi bide sipariş veriyorum.vigoyuda getirin olmasa olamas ocean(OKAN) diyecem sözzz... hadi brolarrrrr
datura:
Ulan her kafadan bi ses çıkmış, ortamı kaos kaplamış, şimdi Vigo ve Hydrogen gelmiyor kesinleşmiş, Nightlord zaten uzaklarda, Turbo'dan ses yok.. bu önceki senelere göre bir hayli güdük bir iftar toplantısı olacak gibi görünüyor.. yine de kalan sağlar bizimdir diyip meeting tadında bir iftar yapıyorsak Cevahir de dahil her yere OK diyorum. Olamazsa da canlar sağolsun bunu telafi ederiz bayramdan sonra kahvaltı organize ederek (vigo?)
Gün boyu evde olmayacağım ama yer netleşirse endo beni haberdar ediversin artık cepten.. hadi görüşmek üzere
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git