beyler su ara bilgisayara pek fazla erisimim yoktu kusura bakmayin biraz fransiz kaliyorum olaylara, ancak:
vigo : öncelikle evet bro, truck hayvanlar gibi nightshift propagandasi yapti altparty'de ve sanirim baya da efektif oldu eleman gelmeyi dusunuyor ayrica
simdi gelelim gaz patlamalari konusuna, yok bundan sonra agzimda bakla yoksa konusmak, ama su kadarini diyeyim, raytracer'la basladi neyle bitecek bilinmez ayrica okulumda benle ayni siniflara katilan benle ayni yasta bir almost-scener var elemanla BP'ye gidiyoruz ayrica super kafa biri opengl'e falan kanca attirdim ve baya da iyi kotariyor hani bana da gaz kaynagi oluyor. ve en guzel olay, su son 2 - 3 gune kadar bilgisayarim yoktu, ki hala yok ama hic degilse siparisimi verdim 2 gun icinde be-back@coding moduna girecegim ormanlarima kapanip saatlerce deli gibi kod kasacagim. (evet adamlarin ormaninin ortasinda wifi var, cok ciddiyim)
ben umutlu muyum 2008'den? acik konusayim pek degil, ama hata bizde (sizde degil genc scenerlarda) o kadar tembeliz ki kicimizi kaldirip bi bok kodlamiyorduk, ama bakiniz ahali, finlandiya middle of nowhere bir ulke, kisilikler tatil moduna girince kafe bile bulamazsin acik, "evdeki ortam monoton sokaklar da cok tehlikeli zaten heryer bina" olayi da islemiyor an itibariyle, cunku ev monotonsa cik kardesim ormana, alabildigine orman, internet de var beles, git ye ic sic kodla, ayrica sokakta icinde 5000 euroyla cuzdanini birak yarin gel orda bulursun kimse bi bok yapmaz yani (okul cantami unuttum bi kez public study areada ertesi gun gittim ordaydi gayet, evet icinde para edecek seyler de vardi). haliyle kodlamaya mahkum bir moddayim ben. ha nedir eksik olan *kendine guven* o da zaten reed gibi truck gibi waffle gibi super adamlar etraftayken ve yaninda/okulda/disarida surekli kapisabilecek bir eleman varken, gayet olusur zamanla.
toparlayacak olursam, birakin forumda politikacilar gibi su problem duzeltmek lazim bu problem duzeltmek lazim demeyi de bilimum ultra pozitif ortami yaratip kodlamaya baslayin yoksa pis fuckings geccem. (anes bu sonuncusu özellikle sanaydi
)