iste yine super bir meeting daha bitti. oradaki herkese cok tesekkurler, cok guzel bir pazar gunu gecirmis olduk sayenizde.
saat 12:30'gibi datura'yi uyandirip "olm gec kaldik laa!?" dememin uzerine hazirlanip ciktik evden.. 13:15'ye istasyon yanindaki mekana vardigimizda vigo, crockett, drey ve natilius oradaydilar.
sonradan hydrogen ve esi, wisdom, oxzy geldiler.. bakkada invaders desenli pijamasiyla geldi
demodojo tam kadro oradaydi.
ilk olarak ve uzunca isci-isveren, eleman alimi gibi konularda bolca konusuldu. menemenler yendi ayranlar, caylar icildi
sonrasinda partiler, oyunlar ve scene uzerine yine cok eglenceli sohbetlerin oldugu saatler gecirdik.
17:15'te demodojo'yu orada birakarak oradan kalkip trenle haydarpasa'ya kadar geldik, yolda vigo ve datura ayrildilar. haydarpasa'ya geldigimizde hydrogen'in esi'ne "neden tum turk scene'ninin tek bir cati altinda tek grup" olamayacagini aciklamaya calisiyorduk
tekrar gelen herkese tesekkur ediyorum. @skate: uzuldum gelememene, isin felan var sandim ben de, yazik olmus. saglik olsun..