the scene > buluşmalar

nightlord hatrina meeting#1

<< < (3/4) > >>

drey:
Çok iddalı konuştum ama gelemedim :(

eminim ki çok güzel bi buluşma olmuştur.
Nightlord'u burdan tekrar selamlıyorum.

endo:
Ve super bir parti daha bitti :D ehehe evet neredeyse parti gibi oldu.
Datura, Hydrogen, Vigo, Arcane, Wisdom, Impetigo, Skate, ben ve tabii ki Nightlord oradaydik (Bi de Asli oradaydi..:)). Cok guzel eglenceli bir meeting oldu. Scene'deki son durum, ne olacak bu scene'in hali, 64 ve "nightlord, lisansli kullaniyorsun sen simdi windows'u di mi?" gibi konular konusuldu :P
Bakkada, Drey, God (yeni nicki catwalker miydi?) ve Airbug'in kulaklari cinlatildi. Ve Direct3D'nin yeni versiyonunda built-in C64 emulator'u olmayacagini acikladi Nightlord.. :)

Sevgili Nightlord'a iyi yolculuklar diliyorum. Gorusebildigimize cok cok sevindim. Bu arada dikkat edin, Glance uzun bir aradan sonra yine tam kadroydu.
Ayni sekilde Wisdom, Impetigo ve Vigo'yu gordugume de cok sevindim. (ve tabii diger Glance uyelerini.)

Insallah pazar gunu de kalabalik oluruz. Oradaki herkese tesekkurler.

vigo:
yeah süper bi meeting oldu...

ilk ben geldim ( 18:20 )
2.skate/glance
3.impetigo & wisdom / crescent

sonra skate'in abisinin arkadaşı geldi, bizim ghost & jmc / bronx'la askerlik yapmış...

4.datura/glance

5.endo/glance'in girl-friend'i geldi...

6.hydrogen & nightlord & arcane / glance geldi

son olarak da süper senkronlamayla endo/glance geldi...

metrocity, hd dönere gittik... iskenderleri indirdik mideye...

fuckings to hd döner : kutu kola 3.4 ytl diyince deli oldum...

önce microsoft'u sorduk bol bol sevgili kardeşimiz nightlord'a... amerika'da yaşamı sorduk... diğer türkleri sorduk...

tabiki tr-demoscene'ini nasıl kurtarıcaz, yeni scenerlar vs vs vs muhabbetleri...

22:30 gibi mekanı terkettik...

endo & datura ayrı beşiktaşa gitti, skate de ayrı gitti... arcane, hydrogen, wisdom, impetigo, nightlord ve ben metro ile "partiye gider" gibi taksime gittik... taksimde ben ve arcane dolmuşla bostancı istikametine, diğer arkadaşlar da kadıköye doğru yöneldi...

özlemişiz nightlord'u... keşke daha çok vakit olsaydı...

bu güzel geyiğin devamı bu pazar uubb'de...

tesla:
Bizim meetingden foto çıkmadı ama sizinkinden bekliyoruz en kısa zamanda :)

skate:
Meeting süperdi. Nightlord kardeşimizi uzun bir aradan sonra görebildik. Gözümüz Seval'i de aradı ama gelememişti kendisi. Vigo ile Nightlord'un soru-cevap bölümü çok eğlenceliydi. Gerçi tahmin edilebileceği gibi hepimiz Nightlord'a soru sorduk o cevapladı. Çocuğa çok soru sorma fırsatı tanımadık genelde :) Linux-Windows, Google-Live v.s. klasik muhabbetlerin yanı sıra ağırlıklı olarak tr-scene muhabbeti dönmesi olumlu bir noktaydı. Diğerlerinden kimseye bir fayda yok çünkü.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git