the scene > yabancı partiler

X2008 : 24 - 26 Kasım 2008

<< < (3/6) > >>

skate:
Bugün açıklanan haber süper. Birçoğunuzun bildiği gibi X'2006'da Jeroen Tel müthiş bir şov yapmıştı bizlere. Bu sene ise Reyn Ouwehand milletin dibini düşürecekti. Bu planda bir değişiklik yok, yine Reyn sahne alacak. Ancak ekstra haber şu ki geçtiğimiz partide striptiz şov yapılan cuma gecesi, bu seneki partide yerini Jeroen Tel'e bırakacakmış! Yani cuma Jeroen Tel, cumartesi Reyn Ouwehand sahne alacak. Yok böyle bişi...

Bu arada ideali Jeroen Tel eşliğinde striptiz şov olabilir tabii ki ;)

skate:
Arkadaşlar, Glance olarak topluca partiye gidiyor ve yanımızda bir demo götürüyorduk. Ancak demonun istediğimiz standartlara ulaşamamış olması nedeniyle hedefimizi Breakpoint 2009'a çevirdik. Bunu daha önce bu konuda açıklamalar yapmış olduğumuz ve beklenti yaratmış olduğumuzu hissettiğim için sizlerle paylaşmak istedim. Elbette ki X'2008 gibi C64 tarihinin en muhteşem partilerinden birini kaçıracak olmak bizleri çok üzüyor. Fakat alınan karar budur, sizlerle paylaşmak istedim.

vigo:
üzüldüm... aslında süper hardcore şeyler yazıcaktım ama "forum" ortamında olduğumuzu hatırladım ve susuyorum...

spritus:
:(

stranger:
Glance'in yeni çıkacak demosunu merakla bekliyorum. Skate'in yapmış olduğu "istediğimiz standartlara ulaşmaması" lafını ben şöyle anlıyorum. Demek ki dudak uçuklatacak bişeyler hazırlanıyor. Tüm grubun partiye gidecek olması fikri de çok güzel. Ünlü bir partide, kürsüde bir Türk grubu. Bence biraz daha beklemeye değer bir görüntü...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git