the scene > yabancı partiler

X2008 : 24 - 26 Kasım 2008

<< < (4/6) > >>

skate:
@Stranger: ınan ki Breakpoint'de kürsüde yer almak hiç umrumda değil (ama olması da çok uzak bir ihtimal değil). Benim şahsen asıl derdim kendi sınırlarımda partlar sunmak bu demoya. Bu demo için yaptığım efektler şu ana kadar yaptığım en iyi efektler diyebilirim. Ama hala yapmayı isteyip beceremediğim ve bol bol tırnaklarımı yediğim efektler de var. Umarım onları da bir sonraki demoda izleyeceksiniz (bkz: vahiyle cycle kazanma).

tesla:
Bu habere sevindim aslında çünkü ben de Breakpoint 2009 a katılmayı planlıyordum. Sanırım decipher'a geliyor. Glance 'tan herkes katılırsa hem de uzun zamandır beklenen bir demo ile. Ooowww. çok güzel olacak. Haydi bakalım.

vigo:

--- Alıntı yapılan: skate;19204 ---@Stranger: ınan ki Breakpoint'de kürsüde yer almak hiç umrumda değil (ama olması da çok uzak bir ihtimal değil).
--- Alıntı sonu ---

senin kürsüde olman bizim umurumuzda bro... zaten orada bence bahsi geçen de sen ( emir ) değil, TÜRK SCENE'i SCENER'ları...

nightlord:
Biliyorum kulaga biraz bahane gibi gelecek ama :) , ben de BP de yarismanin bizim icin daha hayirli olacagini dusunuyorum. Nedeni son yillarda BP de daha cok teknik agirlikli C64 demolarinin yarisiyor olmasi. X'te bizim demomuza, C64 neo-demo'cularinin "tamam guzel coderpron falan ama bu hic coherant bi demo diil, bi de o ne iyy ifli grafik... gozlerim flicker dan kor oldu... vir vir cir cir" deme ihtimali daha yuksekti :)

BP'de kursu ihtimalimizi cok cok zayif gordugumu de soylemek isterim. Demomuzun kursuluk olacagini dusunmeme ragmen, uzun suredir bir demo cikarmamis ve Living sonrasindaki yakaladigimiz potansiyel markalasma ruzgarini degerlendirememis olmamiz sebebiyle (ve de Avrupali scenerlar genel olarak bize oy vermemek icin ellerinden geleni yapacagi icin :) )  daha biz kursu goremeyiz gibi geliyor bana.

Ama simdi oncelikle eldeki demoyu bitirmek lazim.

skate:
Demoya bir Türk Bayrağı koyup kürsü ihtimalini toptan yok edebiliriz de. Ne dersiniz? ;)

Nightlord'u çok iyi anlıyorum ve Living'e 4/10 veren TDJ gibi adamların 2. demomuz "kusursuz" bile olsa 6/10 gibi birşey vereceklerini ve 2 partlık anonymous bir ürüne 8/10 vermekten çekinmeyeceklerini tahmin ediyorum. Bu yüzden de "kürsü umrumda değil" diyorum. Bilin ki Breakpoint'de kürsüye çıkarsak reddedilemeyecek birşey başarmışız demektir ki şu an için o kadar da üstün birşey ortaya koyabileceğimizden emin değilim.

Gelelim kürsü ihtimalinin devam etmesi olayına. Nightlord'a katılmıyorum. Keşke X'e yetişebilseydik. Çünkü asıl büyük demolar X'de patlayacak. Breakpoint'de 1 ya da en fazla 2 büyük demo, geri kalanları küçük projeler ya da "artıklar" olacak. Örneğin en güçlü rakip olarak Fairlight gibi bir grup şiirsel, animasyon ağırlıklı bir demo ile katılırsa BP'ye, o zaman kürsüye çıkmamız büyük ihtimal diyebilirim. Ancak olur da Crest & Oxyron X'e yetiştiremedikleri coop demoyu BP'de yayınlarlarsa bize geçmiş olsun. :) Crest & Oxyron gibi bir ikilinin demosunun süper olacağı kesin ancak olmasa bile bize geçmiş olsun... Burada Nightlord'un bahsettiği faktör devreye giriyor çünkü.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git