the scene > yabancı partiler

X2008 : 24 - 26 Kasım 2008

<< < (6/6)

nightlord:
Code olarak gercekten bazi cok inanilmaz efektler var. Yani inanilmaz derken, "akillara durgunluk veren", "ohhaaa" ve "e yuh artik" manasinda. Bana gore gelmis gecmis en iyi vektorler bu demoda. anlasilmaz miktarda yuzey, smoothluk ve framerate. inanilmaz hizli bir goraud shader. abuk sabuk vic efektleri ve zoomerlarin ayni anda ekranda olmasi vs. Ve kusursuz bi linking.

Grafikler ve muzik de guzel olmakla beraber demoyu biraz geriye cekiyorlar bence. "Best ever" tanimini kendim icin anlamsiz buluyorum. Benim hicbir zaman "best ever" bi demo olmayacak. Zaten benim cok sevdigim ve bazi yonlerini bu demodan fazla sevdigim baska demolar var. Yani benim bir 10 demoluk falan best demo listem var. Bu da onlar arasinda yerini aldi.

Livingdeki 320 nokta rekorunun kiran (veya anlayan diyelim :) ) demonun bu demo olmasi benim icin gurur verici. Zaten not dosyasinda bol bol bize referans var ;)

spritus:
bu arada partide release edilen ve gölgede kalan diğer güzel demolara da dikkat çekmek istiyorum

spritus:

--- Alıntı yapılan: nightlord;19262 ---
Livingdeki 320 nokta rekorunun kiran (veya anlayan diyelim :) ) demonun bu demo olmasi benim icin gurur verici. Zaten not dosyasinda bol bol bize referans var ;)
--- Alıntı sonu ---

not dosyasını görmemiştim. esin kaynağı demolardan birinin living olması çok gurur verici. artık esin kaynağı olacak daha güzel bir demoyu bp'de bekliyoruz :)

ayrıca gaz konusunda vigo'ya kesinlikle katılıyorum. her ne kadar inanılmaz ve imkansız efektler içeren bir demo olsa da izleyiciyi havaya living kadar sokamıyor ;) mesela demoyu izledikten sonra aklımda kalan bir part olmadı. o bölümü kesinlikle yeniden izlemeliyim diye yanıp tutuşmadım. ama living'teki hydgoren'in müziği ile başlayan o intro hep aklımdadır.

Hydrogen:
:) Sagolun. Biraz big-screen faktorunun etkisi de var. Siz living'i ilk big-screen'de gordunuz.

X partidekiler de, cilgina donmusler edge of disgrace ile, gene ilk defa big screen'den izleyerek.

Ilk defa vice'dan izlemek gercekten bir seyleri olduruyor.

Demo da cok saglam gercekten. Helal olsun Booze'a. Gazi verdi scene'e:) Uzun zamandir hic bu kadar cok, bir demonun release olmasini beklememistim.

Hcl'in notu okursaniz, demonun 7 senelik bir peryoda yayildigini ve bu surede bir kac efektinin, baskalari tarafindan yapilarak etkisinin azaltildigini uzulerek belirttigini gorursunuz. Biz de X partiden sonra, benzer bir durum yasadik :(

Neyse daha fazla Glance demosu ile ilgili gevezelik etmeyelim. Cikmaz artik o demo diyelim, umudu kesin:P Disa kapali grup modu ON!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git