the scene > buluşmalar
Spritus'la Edirne Meeting
skate:
Dünya scene tarihinin en ıslami meetinglerinden biri oldu. Eminim Avrupa'da bile (!) bu kadar ıslami bir scene meeting olmamıştır ;)
Çok güzel bir meetingdi. Fotoğraflar için saol Endo.
nightlord:
resimler super olmus. ozellikle 13 nolu resimde skate ve spritusun kod muhabbetine girdigini, 14 nolu resimde de bunun Aynur ve hydrogen'i nasil baydigini gormek mumkun :D Ayrica super bir diger detay da mutakip resimlerde ayni lokasyonda sirayla cekilmis 2-3 resim olmasi. ihtimalen "tamam abi bi de sen gec ben cekiyim sizi" denmis bol bol heheh.
ne guzel bir bulusma olmus vallahi. icindekilerin guzelliginden olsa gerek ;)
ayrica mimar sinan rules demek istiyorum :)
Hydrogen:
Çok güzel meetingdi. Spritus Edirne'den niyeyse baymış olsa da, biz turist misali çok beğendik:)
Önemli detaylar:
Yol boyu otobus firmalarına bilimum laf saydım. Aynur'cum da destekledi. Datura, Endo ve Skate uyuyup durdular.
Spritus da Selimiye'yi ilk bizimle gezdi:)
Süper köfte yedik vallahi. Köfteci Osman'mıydı neydi. Herkese tavsiye ederim.
Envai çeşit konuda muhabbet edildi.
Datura, Edirne'ye gelmenin bütün gereklerini yerine getirdi. En son onun baskısıyla biz de badem ezmesi aldık:) Sadece meyveli sabun alamadı ona çok üzüldüğünü tahmin ediyorum:)
Spritus'un keyfini yerinde görmek bizi mutlu etti. Scene için olumsuz görüşler onu çok mutsuz ediyor. Foruma öyle şeyler atmayın bakayım:)
Aklıma gelenler bunlar. Çok güzel bir meetingdi:)
tesla:
resimler güzelmiş. inandım size :P
flexi: Mimar Sinan 9 katlı integral alıyormuş.
skate:
Ne var ben de alırım 9 katlı integral. Ahanda...
Skate da unbeatable math genious!!!
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git