the scene > demoscene

Kullandiginiz ekran karti?

<< < (3/4) > >>

scg:
Ne yap et seyret tabii abi , kefilim bu demoya. Özellikle müzik .. Robotik sesler falan koymuş adamlar.. off ya of yine gaza geldim ..

nightlord:
iste pc scene'in onlenemez celiskisi de bu bana gore. skate'in verdigi ornek cok yerinde

iki farkli hw uzerinde calisan iki demo birbiriyle nasil kiyaslanir. nasil ayni compoya sokulur bunlar coook zor felsefi sorular. benim kisisel fikrim dusuk hw requirementlari hedefleyen demolar yapilmasi. bu da tabii goreceli bi konu :)

bence herhangi bir sanatsal tasarimda tasarimcinin hayal gucune gelebilecek herhangi biseyin artik tnt2 sonrasi kartlarda mumkun olma olasiligi cok yuksek bence. teknik olarak biseylerin dunya rekoru falan kirilacaksa o zaman belki yuksek hw gereksinimine ihtiyac duyulabilir ama zaten pcdeki trend artik bu degil gibi.

son olarak scg sen demonu  yap da nasil yaparsan yap abi :) uretkenlik problemi yasayan scene'imize hareket olsun icabinda ben pc'mi upgrade ederim.

zaten sirf bu pc scene yuzunden evde bi tane windoz makine kurmak gerekiyor kil oluyorum :)

skate:
yakın zaman kadar sana katılıyordum Nightlord. XP de büyük bir fiyaskoydu ama ümit vadeden bir adımdı. Longhorn'un yapısı yıllardır benim hayal ettiğim gibi. Gerçi beta versionların performans testleri çok kötü ama final version adam akıllı birşey olursa benden OK'i alacak Windows artık. Özellikle WinFS ve Indigo tam benlik yapılar... Ben hala Microsoft'dan ümidimi kesmedim. Adam olacaklar sonunda.

Bu arada sanırım gelmiş geçmiş en sağlam işletim sistemi Linux da değil Workbench :) Çok Amiga kullanmadıysam da hislerim o yönde...

PE&OAS:

--- Alıntı ---Originally posted by skate@Jan 28 2005, 11:25 PM
..................
Bu arada sanırım gelmiş geçmiş en sağlam işletim sistemi Linux da değil Workbench :) Çok Amiga kullanmadıysam da hislerim o yönde...
--- Alıntı sonu ---
bencede öyle diyebilirim skate, ayrıca zaten Linus'a göre dünyanın multitasking bakımdan en gelişmiş işletim sistemi amiga os olmaktaymış ve linux'un onun seviyesine ulaşmasına daha var gibi görünüyormuş...

skate:
SCG: Bu arada tavsiye ettiğin demoyu seyrettim. Hislerimi açıkça yazmak gerekirse ses efektleri konusunda haklısın ancak oldukça trendy ve party winner demolara göre sıradan diyebilirim. Çok daha iyi 64K software rendering demolar seyrettik bu güne kadar... Ayrıca seni digitize sesler etkilediyse 2004 yılındaki bir partyde (X2004 olabilir) Commodore 64'de 4 KB bir demoda aynısı yapılmıştı ve süperdi. O demo 4 KB idi, bu packed haliyle 17084 KB :blink:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git