the scene > buluşmalar

ankara scene meeting ][

(1/3) > >>

Ragnor:
Meeting üstüne meeting efenim. Yine ben ve yine bir meeting. Tesla'nın organizatörlüğünde bir başka meeting daha yapıldı ve sona erdi.

Katılanlar: Anes, Emel (anesin arkadaşı), Flexi, Scg, Tesla ve bendeniz.

Neler konuşuldu? Öncelikle Amiga'nın öldüğünden falan bahsettik. Sonra okuldan, derslerden falan bahsettik, sonuçta ben ve flexi yeni sınavdan çıkmıştık (benimki sabahtı gerçi). Bi sürü geyik döndü çoğunu hatırlamıyorum. Meetro yapalım dedik,  ama Tesla'nın laptopta demo izlemeye daldık bişey yapmadık, sonra Tesla'nın eski kodlarını falan kurcaladık, takıldık öyle. şimdi aklıma pek detay gelmiyor. Diğerleri bişey yazarlar, fotolarda gecikmeden gelir inşallah.. :)

tesla:
Ragnor'un Ankara'ya gelmesi baya hayırlı oldu. Buluşma sıklığında ciddi bir artış var sayesinde.

Muhabbet ve laptop kurcalamaktan meetro yapmaya vakit kalmadı. Neyse zaten artık kimse daha fazla SDL meetro istemiyor :) ...

resimler Anesthetic'te :)

flexi:
Yine bol bol gulduk eglendik. Bir dahakine meetro da yapacagiz insallah. (GS-FB karsilasmasi konseptli meetro planimizi uygulamayi bir an bile dusunmedik :p)

Gercekten super oluyormus yahu boyle. En az iki haftada bir yapmak lazim.

skate:
Ankara scene'e aktivite olarak ıstanbul scene'ini geçmeye başladı. 7D8, Ankara... Hmmm ;)

vigo:
ya beyler, önceden bize de haber etseniz biz de geliriz... kaç kere söyledim. ama sanırım bizim gelmemizi istemiyorsunuz!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git