the scene > buluşmalar

ankara scene meeting ][

<< < (2/3) > >>

tesla:

--- Alıntı yapılan: vigo;16536 ---ya beyler, önceden bize de haber etseniz biz de geliriz... kaç kere söyledim. ama sanırım bizim gelmemizi istemiyorsunuz!
--- Alıntı sonu ---

Bizim buluşmalar şimdilik ufak çapta. Zaten 17:30 'da buluşmuştuk. Daha kapsamlı ve planlı buluşmalara elbette herkesi davet ederiz ;-)   ...

Hatta Ankara'da demo party gibi fikirler konuşulmaya başlandı yavaş yavaş. Bilemiyorum :)

anesthetic:
Önce Olgunlar'da Sakal Cafe'de karnımızı doyurduktan sonra Ikaros kültür ortamına geçtik.

Dönen muhabbetlerden bazıları aklımda kaldıkları kadarı ile.

Anes: Ya amiga mı kaldı TBL playstationcı oldu Iris elemanları da pouet trollü. Amiga öldü direk.
Ragnor: Amiga ölmedi PPC'ye geçecek şimdi millet.
Anes: Direk PC'ye geçsinler :)

Ragnor: Aslında PC, C64 bi de konsol için kassan yeterli.
Scg: Abi tekinde kassana manyak mısın.

(Kızılay'da dolaşırken)
Anes: (yolunu şaşırır, sağa sola bakar geri döner)
Flexi: Anes önceden küp döndürürdü, şimdi kendi dönüyor.

Ayrıca bi süre Tesla'nın ödev olarak yaptığı animasyonlar oyunlara baktık, sayı sallama oyununu herkese tavsiye ediyorum. Ben salla salla bi hal oldum.

Mekandan kalkarken "aa kimse fotoğraf çekmedi" dedik. Öyle paltoyla gocukla boğuşurken dondurdum herkesi.

scg

flekx

tesla, raggy

emel, ben

anesthetic:
Bu arada itiraf ediyorum, gözlüğü çıkarında alter egom scg'ye dönüşüyorum.

nightlord:
ben zaten scg ile anes'in ayni kisi oldugundan supheleniyordum. zaten dikkat ederseniz ikisi hic ayni fotografta yer almiyor. birisinin geldigi partiye digeri gelmiyor (ns06'ya ikisi de gelmis gorundu ama o aslinda cok iyi zamanlanmis bir multiplexerdan baska birsey degildi)

ayrica amiga olmedi. ben daha winuae'de 060 demosu izlemeyi yeni cozdum. simdi olemez olmemeli.

ya bu arada uzulerek sunu belirtmek istiyorum. son 3 haftadir falan yogun olarak amiga demosu izliyorum. ve su an pc demolari bazi konularda bana goreceli olarak zayif gelmeye basladi. yani amiga demolarindaki ozellikle 2D art yedirilisi ve muzik - efekt senkronizasyonu inanilmaz ustun. Senkronizasyondan kastim sonraki partin bateri ataginin sonunda girmesi degil. o pc demolarinda da yapiliyor. Asil kastim calan muzik ile efekt'in ruhsal olarak uyumu ve butunleyiciligi. yani bir starstruck'taki spider parti, ardindan landscape parti, efendim bir ocean machinedeki greetings parti, son agac sahnesi, silkcut'taki tren gari falan o kadar inanilmaz derecede ileri bir seviyede ki. Yani ASD'nin de soundtracklerinin inanilmaz iyi oldugunu dusunurum mesela, ama ama bir asd demosunda cogu zaman muzigi dort olcu geriden calsan demoda pek birsey degismez. yani efekt ile o an calan melodi ve armoni arasinda bir bag gozetilmemis zaten. ama TBL bu konuda acayip asmis.

Tabi bu saydiklarim amiganin olup olmemesinden ziyade TBL'in ne kadar tecrubeli democular oldugu ile ilgili ama oyle iste bi tespitimi paylasayim dedim. (topick hijack)

skate:
Nightlord, abi multiplexer espirine koptum :)

Emel Hanım'ı da görmüş olduk. Demek scene'imizin elit coderlarından birinin kalbini ve aktivitesini çalan "düşmanımız" bu. (kardeşin falan değil di mi? pot kırmayalım ayak üstü ;))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git