Geç kaldım özür dilerim, öncelikle belirtmek isterimki elbette ben ırkçı felan diilim ve dear spaz'ın (Cem GENCER) balıklama post'u silmesine hiç bozulmadım, üyeliğimi silersede bozulmam. Çünkü ciddiye alınacak bi post diildi ve
geyik kısmındaydı yani. Yanlış anlama olmuş heralde, olabilir. @Skate'i gene takdir ettim. Yorumlayan dostların akılcı yaklaşımlarınıda...:cool:
Uzun uzun ırkçılıktan ne kadar nefret ettiğimi anlatmıcam. Sanırım o postta bana gülünç gelen şeyi yeterince anlatamadım ve anlaşılır olmadı duruma bakılırsa.
tek Türk genel demoscene sitesindeki dostların sokaktaki adama göre daha zeki olabiliceğini düşündüm birazda, olabilir herkes anlayabilir gibi bir beklenti yok. Postta IQ testi diildi, geyikti zaten. Cevaplarda akıl doluydu,sağolun.
"Rammstein" adlı gurubun yaptığı müziği beğeniyorum
(idea ve içeriklerine pek bakmam, dinlerim) özellikle gitarı
ötmesi gerektiği gibi öttürürler, hard yaneee.
Silinen posttaki Hitler ve SS'lerini konu alan parçalarını dinledim.
Heriflerin kılıkları, solistin hareketleri, kliplerindeki uçuk görüntüler
beni hep güldürür, matraktır. Hatta bi ara bi kliplerinde şeytan kılığında
gurubun solisti (Till Lindemann) bi meleğin tüylerini yoluyordu ve
üstünede beceriyordu meleği,tabiri caiz ise kopuk bu heriflerrr.
Malum postdaki lyric'e ait bestede komiğime gideni söylemem gerekirse;
heralde gerekli, çünkü bu bana komik şeyler çağrıştırıyor ve sizle paylaşmak istemiştim; adam habire SS isimlerini, savaşta adı geçmiş şehirleri sayıklayıp arada bide hard metal eşliğinde hitleğğğ hitleğğğğğ diye kendi orjinal şivesi ile bas bas bağırıp, ve gene final yapıp, aynen hitlerin halka sesleniş konuşmalarında olduğu gibi bişeyler saçmalıyordu. Hitleri aynen taklit edebilerek... 5 element filmini hatırlarsanız piramidte hiyeroglifleri okurken gelen uzaylılara profesörün almanmısınız diye sormasındaki gibi bir durum mesela... Size bilmem ama ben buna gülerim, komik yani bence.
Ama müzik gene harika...
Benim için hitlerin ateşli gaza getirme konuşmaları hep komiktir, el hareketleri, mimikleri, bıyıktaki karizmasıda !
Birçok komedi filmine konu olmuştur ki, malum zat milyonları bu yeteneği ile peşinden sürüklemiş ve acıdır ki gene milyonların ölümüne sebep olmuştur.
Neyse olan olmuş daha nediiim. Bundan şunu çıkarıyorum ki,
bizim politikler halkımızı çok hassaslaştırdı, herşeyin altında bişeyler arar olduk sayelerinde. Yeniden belirtiyim, konu bile silinse sorun değil. Gülünmeyen şey silinirse
geyikte kirlilik yaratmamış olur, karşı diilim.
Saygılarımla, değerli arkadaşlar...