the scene > demoscene
plazma ile ilgili duyuru
Ragnor:
şu anda bir diskmag kodlamak isteyecek bir coder çıkarsa bilsin ki 2 adet müzik parçası, kapak ve arayüz grafikleri hazır. Yapabilecek vakti olan, uğraşmak isteyen olursa nightlord'un hayır diyeceğini sanmıyorum. Bu arada arkadaşlar, cidden plazma #4 için gelen çok çok güzel yazılar olmasına rağmen sayı olarak çok azlar. Biraz daha katılım yapmamız lazım.
nightlord:
dergi ile ilgili verdiginiz inputlar icin hepinize cok tesekkur ediyorum ve bunun hic kesilmemesini diliyorum. cunku bu nabiz verisi benim icin cok onemli.
ssg:
tdsn'de boyle yapmi$tik, gayet iyi olmu$tu hatta bir tdsn reader rekabeti dahi olduydu. (disq vs ben vs fatalica :))
Bakkada:
--- Alıntı yapılan: endo;16800 ---Bence olayi ikiye ayirmak cok mantikli olur, yani editor olarak nightlord yazilari toplar derler hazirlar yayina hazir hale getirir ve html+pdf olarak yayinlar ve bir baskasi da kendi veya baska birinin kodladigi bir interface'e onlari gomer ve exe olarak da yayinlanir.
cunku bu iki olayi bir kisinin yapmasi ciddi bir kulfet, her iki is de kendi icinde cok vakit gerektirebiliyor. ama bu sekilde hem derginin vaktinde cikacagini garantilemis oluruz hem de exe bir diskmag'i okuma zevkimizden vazgecmemis oluruz.
ne dersiniz?
--- Alıntı sonu ---
Exe'yi kodlayacak coder arkadas belli olsun 2-3 kisi elinde bir tomar kodla ben yaptim yaziyi gomelim icine die gelmesin ki kimsenin zamanini harcamamis olalim... ;)
skate:
şimdilik interface kodlama işini unutalım. Birileri sürpriz yapar zaten. Derginin içeriğine odaklanalım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git