the scene > demoscene
plazma ile ilgili duyuru
endo:
--- Alıntı yapılan: spritus;16845 ---ben de bir yazı hazırlıyorum bitirince yollicam
--- Alıntı sonu ---
hehe military-scene!! :D
spritus:
evet, ordumuzun scene'e bakışı hakkında bir makale hazırlıyorum :P
nightlord:
selam arkadaslar,
su anda plazma #4'un cikisini duyuruyor olmak isterdim. Fakat malesef birkac gun daha gecikecek. Su an dergiye gelecek olan butun yazilar gelmis durumda. Butun yazarlar yazilarini deadline icinde bana ulastirdi. Lakin ben 8 gun icinde derginin editlemesini bitirememis durumdayim. Bu surec dergideki yazilarin ustunden birkac geciste tamamlaniyor olacak. Ilk gecisi bu gece tamamlayacagim. Ardindan hata ayiklama modunda yazarlardan da yardim alarak birkez daha gececegiz derginin uzerinden. Butun bunlarin tamamlanmasi 4-5 gun daha alacak gibi gorunuyor. Boylece sonraki sayilar icin ongordugum 15 gunluk edit suresinin daha gercekci oldugu da ortaya cikmis oluyor.
Gecikmenin en temel sebebi, derginin icerik olarak dolu dolu olmasi. Harika yazarlardan gercekten ama gercekten inanamayacaginiz guzellikte yazilar geldi bu sayida. ustun koru bir linkleme yapmaya bu yuzden yuregim el vermiyor. Hem kalite olarak benim mutluluktan histerik sekilde aglamama sebep olacak kadar iyi yazilar var, hem de de miktar olarak da o kadar genis bir kapsama ulastik ki, birkac saat icinde okuyabileceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Dolu dolu demisken fikir vermesi acisindan su an pdf versiyonu 12lik puntolarla 200 sayfanin uzerinde desem sanirim ilginizi ceker :)
Derginin durumu ile ilgili acayip mutluyum ve yazarlara emekleri icin tekrar tekrar cok cok cok tesekkur ediyorum. Daha ilk sayida vaad ettigim release date'i kacirmak yuregimi burkuyor olsa da gercekten 8 gunde editlenmesi imkansiz miktarda yazi oldugu icin de cok sevincliyim. 4-5 gun sonra dergi ciktiginda bu kisa gecikmeye (daha onceki gecikmeyi saymayin :P) degdigini dusuneceginizi umuyorum...
Nightlord yazilara geri doner
skate:
200 sayfa mı??? Gerçekten heycanlandım şimdi. Bu "gecikme" benim için daha çok "heyecanla bekleyiş" anlamına geliyor. Kısacası negatif değil pozitif hislerdeyim :)
vigo:
bi arkadaşımızda bari bi intro patlatsada şöle tam bi "release" olsa
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git