the scene > demoscene
plazma ile ilgili duyuru
datura:
Yaw dergi bu yüzden de gecikir falan sonra boşverin:) Ama Vigo, belki sen ya da Turbo üstad bir ascii art patlatırsa, arşiv dosyasının içine .nfo falan koyulursa o da şık olur ne dersin
Bu arada 200 sayfayı duyunca "ohaa" ve "hobareey oku oku bitmez ne güzel" gibi tepkiler verdim.. bu kadar dolu bir dergi ben de beklemiyordum, 4-5 gün sarksın hiç sorun değil yaw dert ettiğin şeye bak nightlord:rolleyes:
ref:
en azından plazma üzerinde scroller geçin introda :)
endo:
--- Alıntı yapılan: vigo;16978 ---yok amına koim sonuna.
--- Alıntı sonu ---
ahahahhahahahaa hahah ahaha!!! supersin vigo!! koptum walla!! ahahaha..!
bu arada datura'nin onerisi de gayet iyi bence, vigo ya da turbo'dan guzel bir ascii art cok hos olur.
@nightlord: birkac gunluk ve boyle bir sebepten kaynakli bir gecikmeyi hic dert etme abi. hehe eskiden commodore dergisi cikti mi diye sormak icin hergun giderdim bilgisayarciya, heyecanla beklerdik, oyle hissettim bi an kendimi :P
vigo:
son 20 yıldır sanırım turbo'dan vigo'dan başka kimse ilgilenmedi dimi azki ile? ( ragnor hariç )
skate:
ASCII art bence de iyi fikir. Intro olayına gelince, 5. sayı için intro+outfit iyi fikir (tek başına intronun bence bir anlamı yok outfit olmadan). 5. sayının outfit'i biraz modifiye ile 4. sayıya da uyarlanabilir gerekirse geriye yönelik olarak. Ama şimdi bırakalım 4. sayı çıksın...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git