the scene > demoscene

plazma ile ilgili duyuru

<< < (8/11) > >>

datura:

--- Alıntı yapılan: vigo;16990 ---son 20 yıldır sanırım turbo'dan vigo'dan başka kimse ilgilenmedi dimi azki ile? ( ragnor hariç )
--- Alıntı sonu ---
Vigo haklısın sanırım bu konuda, o nedenle zaten sen ve turbo'yu andım.. belki bizim de en azından denememiz için geç bile:) ne bileyim bana hep beceremem gibi geliyordu ben de denemedim.. ayrı bi sanat o biliyorsun

endo:

--- Alıntı yapılan: vigo;16990 ---son 20 yıldır sanırım turbo'dan vigo'dan başka kimse ilgilenmedi dimi azki ile? ( ragnor hariç )
--- Alıntı sonu ---

ben 64'un extended karakter seti ile bile bi halt beceremiyorum :T

drey:
Yau acaba derginin bi de hardcopy'sini mi hazırlasak, ben çok heyecanlandım böyle 200 sayfa falan deyince :D

skate:
papermag olayına girelim diyorsun. bence "kendi PDF'ini kendin print et" kampanyası başlatalım. 200küsür sayfayı çoğaltıp dağıtmak, işi üstlenene güzel bir maddi yük getirir ya da derginin paralı olarak dağıtılmasını sağlar :)

endo:

--- Alıntı yapılan: drey;17012 ---Yau acaba derginin bi de hardcopy'sini mi hazırlasak, ben çok heyecanlandım böyle 200 sayfa falan deyince :D
--- Alıntı sonu ---

aslinda muhtesem olur.. eski gunlerdeki gibi. orda burda yolda vapurda okur dururuz.
tabii zor bi is, bi gun birimiz parababasi olursak olabilir.. hayirsever bir parababasi tabii :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git