the scene > demoscene
Tayfur 2: Turkish Delight by Speckdrumm
endo:
Ben de pek kotu niyetli olduklarini sanmiyorum. Sadece komik olsun diye oyle bir konsept kullanmislar. Tabii cok dogru bilgiler icermiyor ama, olsun.
Tabii bakkada da hakli, oyle izlenimler kaliyor insanlarda ama bence cok da onemli degil.
(simdi yazdiklarimi okudum da.. cok bos bi mesaj olmus:))
skate:
bu biraz bizim iyi niyetli olarak ıskoçları ıskoç eteklerle altlarına don giymemiş olarak bir demoda kullanmamıza benziyor (yapmadık tabii ki, what if olayı). doğru mu doğru? rencide edici mi? yalnızca ıskoçlar açısından evet. bazen olayda hiçbir yanlış bilgi olmasa bile ulusal değerler işin içine girince insan iğtiri olabiliyor. hele ki bir de yanlış bilgi işe karıştı mı iyice hassaslaşıyor insan (en azından benim gibi bazıları).
spaztica:
bakkada: pardon hocam, galiba öyle olmuş, sabah sersemliğine ver...
puNky:
ferdi tayfur'un ismi ve döner dışında türkiye'ye özgü bir şey yok fakat ben yine de eğlenceli buldum. ama arkadaşlara hak vermek lazım ki yurtdışında yaşayan türklerin çoğu kendi kültümüzden çok arap kültüründen izler taşıyor. öyle olunca da doğal olarak tüm türkleri aynı kefeye koyuyorlar. kimimizi hem eğlendiren hem de hayal kırıklığına uğratan ciddiye alınmayacak bir demo tabii ki. üzerine bu kadar düşmeye gerek yok.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git