the scene > music
Ben bu şarkıyı sevdim
Alexan:
Bakalım sizde ne düşüneceksiniz ? belkide ben geç farkına vardım siz biliyordunuz. Olsun ne farkeder. Güzel melodisi var, anlamlıda...
D.E.R.T. - fikk u s.o.a.d.
Not: müzik başlığına attım ama yanlış oldu heralde. geyik 'e taşıyalım yada silelim bilginize... tşk.
tURbO:
guzel walla. bu S.O.A.D'in albumlerini alan ve dinleyen öküzlere anlam veremiyom.
haydi öküz dedim coşun.. daha sert şeylerde derim ama yazmiyom.
ssg:
melodiye guzel demi$siniz ama o zaten soad'in "b.y.o.b" parcasinin nakaratindan ibaret.
galiba bu ifademle soad dinleyen "okuzler" arasina ben de katilmi$ oldum.
olsun. her tur okuz sifatini "soykirim yaptiysak da yaptik oh olsun" gibi sozlere "anlamli" ya da "guzel" diyebilmi$ olmaya tercih ederim.
bir de sozde yeni yeti$en nesle ornek, rol modeli olacaksiniz. yaziklar olsun.
daha sert $eyler soylermi$. kabizliginiz yeterli sertligi saglami$ merak etmeyin.
ssg
skate:
bakın bu noktada forum kuralları devreye giriyor. geçen gün bir muhabbet geçmişti hatırlarsanız, ilk ben karşı çıkmıştım "yok canım bu kadar lyricden ne olacak" diye. ancak karşılıklı saygı yok olunca geriye pek birşey kalmadığını defalarca görmüş biri olarak tartışmayı başlamadan sonlandırmanızı rica ediyorum. taraflardan birisi büyüklük göstersin, taraf olmayan kişiler olaya yorum yapmasın. topici kilitlemiyorum ancak lütfen kilitli kabul edin.
ssg:
skate ortada tarti$acak bir $ey yok. "buyukluk" soad dinleyen ya da kimi $arkilarini seven insanlarin illa ki albumlerini satin alip dolayli yoldan ermeni lobisine destek veren insanlar olmayabilecegini idrak edebilmekle ba$lar. "buyukluk" soykirima dair sempatik sozler ifade eden bir metni iceriginden bagimsiz olarak reddederek, ba$kalarini okuz rolune burundurmeden once once kendisini insan rolune burundurerek ba$lar. "auschwitz" diye diskmag yaptiktan sonra "soykirim yaptiysak da iyi yaptik" diyen adama alki$ tutmak buyukluk mudur kucukluk mudur nedir siz karar verin.
haliyle benden "buyukluk" rica etmedigini farzediyorum.
ssg
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git