the scene > demoscene
"Plazma - Amatör Bilgisayar Kültürü" 4. Sayı Çıktı
datura:
Başta Nightlord olmak üzere bütün yazarlara ve emeği geçen herkese teşekkürler, gerçekten durgunluğu bozacak bir release oldu bu:)
Bu durum tekrar yukarı bir ivmelenmenin başlangıcı olabilir durgunluğundan yakınılan Türk scene aleminde.. büyük emek verilmiş, gurur duydum
joker_:
emeği geçen tüm arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,inanılmaz güzel bir dergi,
tek şikayetim okurken nefes almayı unttum ölüyordum :D
@vigo:abi yazını okurken bir anda uçtum gittim desem yalan olmaz,etrafa bakınca ulan ofisteymişim dedim kendi kendime :D
elinize sağlık
skate:
Arkadaşlar Hydrogen'in değindiği bir nokta çok önemli. "Okuyucu mektupları". Bir köşenin devamı için inanılmaz destekleyicidir bu mektuplar. Bunun için Plazma #5 ve sonraki sayılarda devam etmesi planlanan ya da yeni başlayacak dizileri önceden duyurarak okuyucu mektupları talep edelim. Bunu editörün takip edeceği bir mail adresine yönlendirelim ve editör bu mektupları yazarlara iletsin.
Sırf bu konu için yeni bir başlık açmayı lüzumlu görmedim. Zamanı gelince daha detaylı tartışırız.
nightlord:
--- Alıntı yapılan: vigo;17046 ---ya beyler, beta preview da yoktu ama şimdi bu full release de var,
künye'de BURAK KıPER yazdığınız ( ki bu eski TACS from TURKEY'in kurucusu ) kişi yani Hyper/Bronx = N.BURAK YETGıN'dir... hemen bi fix çekebilirmisiniz?
--- Alıntı sonu ---
alla allaa yahu ne komik hatalar yapmaya basliyor insan... ben Burak Kiper diye birini tanimiyorum bile yahu. yuce yetenek Hyper dan bu "dil surcmesi" icin ozur dilerim
v1.1: ...fixed
ssg:
cok guzel olmu$ yazarlarin ve editorlerin ellerine saglik.
eskiden bayiden gidip dergi alma heyecanimi hatirladim, heretic/arteffect'in "alsam seni bufeden" isimli kismet zippo $iirini ithaf edesim geldi.
http://www.arteffect.org/sairler.html
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git