the scene > buluşmalar
Possible Ankara Meeting
tesla:
Biz genelde 18:00 da buluşuyoruz. Benim hafta sonları sabahları da uygun. Ama diğerlerinden part time çalışanlar var. O yüzden gündüz uygun olmayabilir.
Tamam sizin durumunuz belli olsun, tekrar konusalim.
vigo:
burada arjantin caddesi / sokağı gibi bişi var. akşam orada bir kafede filan buluşabiliriz uyarsa. ama hangi akşam uyar size yada uyarmı? keza uymazsada çok sorun olmaz kendizi sıkmayın. bizim geliş random oldu çünki
Ragnor:
Abi benim açımdan haftaiçi salı-çarşamba-perşembe 7-8 gibi ama onun dışındaki günler 4-5 arası uygun. haftasonları yine tamgün uygunum çoğu zaman. Gerçi bugün uygun değilim orası ayrı bi mevzu, ölüyorum biraz dinlenmem lazım :). Neyse siz yeri ve zamanı söyleyin diğer günler geçte olsa gelirim, kaçırmam yani.
tesla:
--- Alıntı yapılan: vigo;17292 ---burada arjantin caddesi / sokağı gibi bişi var. akşam orada bir kafede filan buluşabiliriz uyarsa. ama hangi akşam uyar size yada uyarmı? keza uymazsada çok sorun olmaz kendizi sıkmayın. bizim geliş random oldu çünki
--- Alıntı sonu ---
Ha, tamam Arjantin caddesi. Çok bilindik bir yer. Buluruz orayı. Buraya kadar gelmişsiniz görüşelim. Değil mi Ragnor :) ... diğerlerine de bir ulaşalım. Cuma, Cumartesi gibi bir şey yaparız sanırım.
Ragnor:
Kesinlikle abi, bak bugün biraz enerjim var, bugünden itibaren siz yeri ve zamanı söyleyin, en en kötü ihtimalle biraz rötarlıda olsa kopar gelirim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git