bir dahakine söyle aramızda para topliip sağlam bir hediye alalım kıza, yazıktır günahtır şaka yapıyorum tabii ki kardeşim.
scene'de "demo modu yapmak" gibi bir kavram pek olmadığı için çok olumlu reaksiyonlar alamayabilirsin bu konuda. tabii senin amacının yalnızca doğumgününde bir arkadaşına yaptığın hoş bir jest olduğunu biliyorum. ancak "Mod" kelimesi nedense beni rahatsız etti. daha çok oyun dünyasında duymaya alışmış olduğum ve onu bile benimseyemediğim bir kavram olduğu için biraz ön yargılı olduğumu kabul etmem lazım.
Aklıma gelen tek benzer davranışım 11-12 yaşlarımda babamla kavga ettikten sonra sinirden Commodore 64'de Silk Worm oyununun tüm düşman spritelarını "BABA" yazan spritelara çevirip katliyam yaratmamdı.
Beni aydınlattığın için teşekkür ederim bilmiyordum ,ağız alışkanlığı işte mod dediğime bakma "bios mod","pc mod" derken bende "demo mod" diye bir şey icat etmiş oldum.
Birde c64 kodlarını nerden bulabilirim,döküman vb gibi bilgi kaynağı varmı.werkkzeug programı ile oluşturulmuş güzel bir kaynak buldum ,araştırıyorum bakalım daha ne yapabilirim bu program ile, kullanımı çok kolay ,werkkzeugu geliştirende aslında coderler ,Allah razı olsun o coderler den burada bulamadığımızı oralardan buluyoruz.Coderler
programı rahatlık olsun diye yazmışlar .
Almanyadaki gençlere çerez niyetine kullanın diyorlar programı ,her türlü bilgiyi sağlıyorlar .
"Ben hiç commodore kullanmadım ki"