Konu asıl üzerinde düşünmemiz gerekenle alakalıdır. Aramızda sen ona öküz dedin niye dedin ben soad severim, sevmem. O şunu demiş ben katılıyorum, sen katılmassan katılma gibi bişey diil.
Yanlış bir başlıkta, yanlış bir siteye tabir yerinde ise bir eşşeklik edip kafamı kurcalayan bir konu yazdım. Konu temel alanı, asıl amacı bilgisayarlı müzik ve editörleri olsada. Tamamen cahil işi benimki, bakalım abilerim ne dicek bu işlere diye bi hata yani. Bu sitedeki insanları ve fikirlerini önemsiyorum. @turbo baba hafife alınacak fikirleri olan biri değil bence (en önemlisi kusursuz piramitin farkında). Bazıları o piramitin dibinde ekmek yiyorda olabilir sorun değil. Baba ya silin konuyu yada güme götürmeyin geyik kısmına alın. Bi hata ettim böle bir şey oldu. Napiiim, intiharmı ediim ?
soad 'ın ilk albümlerini bende matrak bulup dinlerdim. ama adamlar işi azıtmış ve ataya,millete dil uzatır olmuş. dier d.e.r.t. ise karşılık vermiş amma doğru amma yanlış.
Bence sizin gibi becerikli, mesleği yerinde abilerime yakışan. Daha düzeyli konuyu ele alıp, küçük ayrıntılara takılmamaktır. Tekrar belirtiyorum. Bir daha kine çok dikkatle davranacam.