the scene > music

CoZe's Triple AHX Attack

(1/3) > >>

coze:
Arkadaşlar bir süredir Hively Tracker kurcalıyorum, ilk meyveleri toplamaya başladım buyrunuz :)

Epic
CatsOnThe Catwalk
Pilgrim

şarkılar AHX, ama Hively AHX'i olduğundan tam standart AHX değil galiba. Windows için XMPlay ve HVL Plugin öneririm.

PS : ılk tracker denemelerim olduğundan fazla birşey beklemeyin. Yakında başka süprizler gelebilir :cool:

drey:
Üçünü de dinledim ve çok beğendim, melodiler çok güzel.

skate:
Ben de üçünü de sevdim. En çok Epic'i beğendim. Epic'in ardından bence 2. sırayı Pilgrim, 3. sırayı CatsOnThe Catwalk alıyor.

Epic'i beğenmemdeki sebeplerden biri bana Last Ninja müziklerini hatırlatmasıydı. Ancak bu şaşılacak birşey değil, senelerdir Japonya'da yaşıyorsun. Japon müziğinden etkilenmiş olmanı yadırgamamak lazım. Ama çok iyi olmuş onu söyliim. Hastasıyımdır :)

Bilgisayarda müzik yapmaktan pek anlamayan biri olarak amatör yorumum enstrumanların daha geliştirilmesi gerektiği yönünde. Özellikle parçaların başlarında diğer enstrumanlar girmeden tek başına devam eden enstrumanlar bir boşluk yaratıyorlar. Tabii bunların deneme olduğunun da farkındayım.

Son olarak yakışır olm böyle nerd müzikleri senin gibi blackci adama demekten kendimi alıkoyamıyorum. Pagan'ın kemikleri sızlamıştır walla ;)

coze:
teşekkürler arkadaşlar, sizlerin yorumları benim için çok önemli :) Skate, enstrumanların geliştirilmesi konusundaki görüşüne katılıyorum, zaten bunlar Hively'nin sample şarkılarından arakladığım enstrumanlar. Enstrumanlar üzerinde hiç oynamadım, biraz onları karıştırmam gerekiyor.

--- Alıntı yapılan: skate;17561 ---Son olarak yakışır olm böyle nerd müzikleri senin gibi blackci adama demekten kendimi alıkoyamıyorum. Pagan'ın kemikleri sızlamıştır walla ;)
--- Alıntı sonu ---

Aman Skate gözünü seviyim bu başlıkta gördüklerin aramızda kalsın ;)

tesla:
Hepsi çok güzel olmuş,  Epic bir ayrı güzel olmuş. ;)

Diğer süprizleri bekliyoruz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git