the scene > music

CoZe's Triple AHX Attack

<< < (2/3) > >>

skate:
Aradan zaman geçtikten sonra farkettim, "mı"yı atlamışım.

Son olarak yakışır mı olm böyle nerd müzikleri senin gibi blackci adama demekten kendimi alıkoyamıyorum. Pagan'ın kemikleri sızlamıştır walla.

Önceki biraz komik duruyormuş ;)

coze:
Evet arkadaşlar işte süpriz geldi ... Aynı tune'lar ama hivelyreplayer ile bir exe'ye gömdüm ...

Reliiz the Reziil

HivelyReplayer tamamen PlanetHively adlı prod'dan çalıntıdır. Bu heralde normal bişi bilmiyorum herkes kendi replay rutinini yazmıyordur diye düşündüm ... fontlar konusunda her türlü eleştiriye açığım :)

skate:
ahahahahahahhaaha... abi altıma işedim, süper olmuş her iki versiyon da. özellikle funky version'a koptum. x ve y'deki hareketler ne kadar smoothsa stretch de bir o kadar nonsmooth olmuş ;) sana plazma #4'deki test platformunu okumanı tavsiye ediyorum :p

şaka bir yana uzuun zamandır senden gelen ilk exe bu sanırım yanılıyor muyum? ben biliyorum senin nasıl bir coder olduğunu ama herkes bilmiyor. hazır müzik çaldırıp birkaç pixel basmışken ekrana devamını da getirsen nasıl da hoş olur diye geçti aklımdan...

coze:
Abi niye öyle diyosun ben bilerek yapmıştım onu, yeni bir ekol yaratıcam scene'de, adıda 'yontma taş scroll' olacak :)

böylece plazma4'ü daha tam okumadığım anlaşıldığına göre rezil square oldum hadi bakalım :)

ya ben öyle uçan kaçan bi coder diilim abi. yani ama bişiler de biliriz yani ne biliyim :). devamını da getirmeyi düşünüyorum ama öncelikle bu yaptığımın eş değerlisi gibi bir şeyi amiga'da yapmayı planlıyorum ... (ını nı nın)

evet şimdi plazma'yı bi açalım bakalım :)

coze:
bu arada ilk bug reportumu kendim vereyim. ilk açıldığında bir iki ölçü atlıyor neden öyle oluyor bilmiyorum. rutini alırken biryerde sıçmış olabilirim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git