Gönderen Konu: Windows Vista Service Pack 1 Klibi  (Okunma sayısı 1712 defa)

Windows Vista Service Pack 1 Klibi

« : 19.04.2008 04:44:59 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
Komikmiş :)

[youtube]sPv8PPl7ANU[/youtube]

« Yanıtla #1 : 19.04.2008 10:06:15 »
Hızlı düğmeleri aç

vigo

• Ziyaretçi
ne mutlu "mac userıyım" diyene... saol sitiv cobs ve eşrafı :)

« Yanıtla #2 : 19.04.2008 10:49:15 »
Hızlı düğmeleri aç

Ragnor

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://ozanemirhan.blogspot.com
Bence o kadarda sevinmesinler, böyle giderse yakında mac'lerde windows yüklü gelmeye başlayacak. :)

« Yanıtla #3 : 19.04.2008 11:13:56 »
Hızlı düğmeleri aç

spaztica

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
walla mac'i mac yapan işletim sistemidir... eskiden de mac severdim, pc öncesi imac'ciydim hatta; ama osx ile apayrı bir dünya, farklı bir boyut ve algılayış söz konusu... deneyimlemeye, gerçek bi mac makinayla (pc üzerine kurmak da değil) 15 gün çalışmayan bunu harbi anlayamazmış...

her ufak detay o kadar user-friendly ki... ve kesinlikle pro, lame değil. pc'ciler debelene dursun, daha 10 sene bu kalitede bir teknolojiye ulaşmaları imkansız, kafaları çok karışık...

« Yanıtla #4 : 19.04.2008 11:26:26 »
Hızlı düğmeleri aç

spaztica

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
[youtube]HZuqxlEvgko[/youtube]

« Yanıtla #5 : 19.04.2008 14:18:58 »
Hızlı düğmeleri aç

vigo

• Ziyaretçi
hahah! ben bunun amerikanlarını izlemiştim... uk'i de varmış bilmiyodum haha ha aha süper

« Yanıtla #6 : 20.04.2008 12:45:03 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
bu konuda benim son vardığım nokta şu. ben hardcore programcıyım, console windowlarının hastasıyım, derlenmiş program sevmem, projeleri kendim istediğim parametrelerle derlemeyi hatta modifiye etmeyi severim diyen adam için uygun işletim sistemi unix/linux; ben hiçbirşeyle uğraşmak istemem, makineyi açayım rahat rahat çalışayım diyen adama uygun sistem MacOS/MacOSX; bu işin ortası da Windows. diğer işletim sistemleri de bunların arasında gelip gidiyorlar işte. belki AmigaOS'u özel değerlendirmek gerekebilir. Hatta Plazma'da detaylı bir AmigaOS yazı dizisi görmek isterim.

« Yanıtla #7 : 20.04.2008 14:18:26 »
Hızlı düğmeleri aç

atiflz

• Full Member
    • Profili Görüntüle
    • http://izleyenkisi.blogspot.com/
Alıntı yapılan: skate;17857
bu konuda benim son vardığım nokta şu. ben hardcore programcıyım, console windowlarının hastasıyım, derlenmiş program sevmem, projeleri kendim istediğim parametrelerle derlemeyi hatta modifiye etmeyi severim diyen adam için uygun işletim sistemi unix/linux; ben hiçbirşeyle uğraşmak istemem, makineyi açayım rahat rahat çalışayım diyen adama uygun sistem MacOS/MacOSX; bu işin ortası da Windows. diğer işletim sistemleri de bunların arasında gelip gidiyorlar işte. belki AmigaOS'u özel değerlendirmek gerekebilir. Hatta Plazma'da detaylı bir AmigaOS yazı dizisi görmek isterim.
Dedigin genel olarak dogru ama sunlara dikkat cekmek istiyorum:
Mac'lerde aleti alip da aninda kullanabilmenin baslica sebebi, adamlarin kendi yazilim+donanimlari konusunda tekel olmalari. Kullanim acisindan bu rahatlik getirse de eksileri yok degil.

Gnu/Linux sistemler 1992'den beri cok yol aldilar. Su anda eger uzerinde dogru duzgun sistem kurulu bir bilgisayar alirsaniz(mesela buradakiler) konsolla, derlemeyle isiniz olmadan catir catir kullanirsiniz, hatta vindovzdan daha rahat kullanirsiniz cunku paket yoneticinizi actiginizda, kategorilere ayrilmis binlerce yazilimlik liste karsiniza cikiyor. 'setup.exe' calistirip next,next demekten bile daha rahat.

Bizim kulup odasinda BSD ve OSX kullanan makinalar var(osx kullananlar mac ve mac mini), biraz kurcaladim ama nedense isinamadim o sisteme. Basinda biraz zaman gecirirsem belki sahane olacak ama, bilmiyorum.

Donanim konusunda da(benim sistem secerken en cok inceledigim, ugrastigim konu) en sorunsuzu herhalde mac makinalardir, yukarida bahsettigim nedenden de dolayi.

Nacizane gorusum bunlar, bir de biraz tarafli olabilirim apple firmasina olan kisisel antipatimden dolayi.
« Son Düzenleme: 20.04.2008 14:21:21 Gönderen: atiflz »