the scene > demoscene
Plazma 5 icin geri sayim...
nightlord:
Selam arkadaslar.
Plazma dergisinin 5. sayisi yine dolu dolu icerigi ile 15 Nisan gunu soz verdigimiz gibi tam vaktinde cikiyor olacak. Kadrosunu yeni yazar transferleri ile daha da guclendiren dergimiz bu sayida da bir solukta okuyacaginiz zengin bir icerikle geliyor.
Boyle onden bir teaser mesaj atayim dedim ;)
ref:
oohoo herkes uyuyor...
Alcofribas:
--- Alıntı yapılan: ref;17759 ---oohoo herkes uyuyor...
--- Alıntı sonu ---
Hayır, ben ayaktayım! Bugün CPC için ne yaptım diye düşünüyorum. ;)
skate:
Nisan ayında, hafif ürpertici meltemi tenimde hissettiğim güzel bir salı sabahı kendimi Ortaköy sahilinde buluverdim. Aslında şirkette yapılması gereken onlarca iş beni bekliyordu. Ancak o gün işe gitmek içimden gelmemişti. Sabah saatlerinde başlayan bekleyiş öğle saatlerinde kumpirimi yerken son buldu. 400 küsürüncü refreshden sonra plazma.tr-demoscene.info adresi güncellenmişti!
ref:
--- Alıntı yapılan: skate;17762 ---Nisan ayında, hafif ürpertici meltemi tenimde hissettiğim güzel bir salı sabahı kendimi Ortaköy sahilinde buluverdim. Aslında şirkette yapılması gereken onlarca iş beni bekliyordu. Ancak o gün işe gitmek içimden gelmemişti. Sabah saatlerinde başlayan bekleyiş öğle saatlerinde kumpirimi yerken son buldu. 400 küsürüncü refreshden sonra plazma.tr-demoscene.info adresi güncellenmişti!
--- Alıntı sonu ---
bu bir fantezi mi skate?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git