the scene > demoscene

Plazma #5 Çıktı!

(1/7) > >>

nightlord:
Merhabalar,
"Amatör Bilgisayar Kültürü" dergisi Plazma, 5. sayısı ile söz verdiği zamanda, söz verdiği gibi kaliteli ve geniş kapsamlı içeriği ile, http://www.plazma-dergi.org adresinde karşınızda. Büyüyen yazar kadromuzla, sizlere birkez daha, birçok farklı bilgisayar platformunda yazılım, donanım ve sanatsal alanlarda eğitici yazı dizileri, amatör projelerden ve etkinliklerden güncel haberler, ve amatör bilgisayar dünyasının bütün yönlerini irdeleyen fikir yazıları ile, "dolu dolu" bir dergi hazırladık. Hemen web sitesine gidip, dergiyi web arayüzü ile okumaya başlayabileceğiniz gibi, dilerseniz pdf versiyonunu ve yüksek çözünürlüklü kapak grafiğini bastırarak, fiziksel bir dergiye dönüştürebilirsiniz. Yeni sayının tadını çıkarıp kendi amatör projelerinizde hızla ilerlemeniz dileğiyle...

Plazma Ekibi
16 Nisan 2008

joker_:
oleeyyyy, başta Nightlord olmak üzere,emeği geçen herkese teşekkürler.

nightlord:
Arkadaslar hepinizden bir ufak ricam olacak. Plazmayi cesitli forum ve haber sitelerinde duyurmaniz. ben su anda asagida listeledigim sitelerde duyurmus bulunuyorum. Bunlar disindaki her bilgisayar ve teknoloji ilintili yere duyurmaya calismanizi rica ediyorum

+tr-demoscene.info
+commodore.gen.tr
+amigaturk.com
+fazlamesai.net
+level forum
+ceidot forum
-ikv foruma duyurulmasini istiyorum ama oraya Hydrogen veya Zwartan duyurursa daha etkili olur sanirim
+oyunyapimi.org

haydi yigitler davranin :)

tesla:
şimdi indirip kurcalamaya başladım,

Tam zamanında ve dop dolu bir sayı. Bir işi iyi veya kötü tam zamanında teslim edebilmek çok zor bir iş, Plazma ekibi bunu 2 seferdir başarıyor. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Derginin kapağı da muhteşem olmuş!

endo:
Herkesin eline saglik, super bir dergi olmus, keyifle okuyacaz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git