the scene > demoscene
Plazma #5 Çıktı!
murqx:
--- Alıntı yapılan: skate;17837 ---Amerikan ordusuna mı katılmış, hayırdır? :)
--- Alıntı sonu ---
valla bilmiyorum ki. ancak (bkz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13065481)
dergi de duyurulmuş sözlükte, geç kalmışım. (bkz: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13094264)
dergiyi detaylı olarak inceleme fırsatım olmadı ama ele aldğı konular olarak yine çok güzel bir dergiye benziyor. kapak çok güzel olmuş bi de.
Ragnor:
Öncelikle derginin reklamını şimdilik sadece oyungezer dergisi forumlarında yaptım. Gelecek ay oyungezer dergisi dvd'si içinde olmasınıda sağlayacağım. dvd içindeki bir okuyucu dergisinde yazdığım demoscene köşesinde de uzun uzun bahsederim. Ama dergiyi mümkün olursa o dergi altından değilde direk dvd altına konulmasını sağlamaya çalışacağım.
Dergi hakkındaki yorumlarıma gelirsek, ne diyebilirim ki? Süper! ışte bu! Dergiyi ilk gördüğüm anda diğer yazılarımı yetiştiremediğim için ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Bunu hissettirebiliyor bana bu dergi. Bir parçası olabilmek ne büyük mutluluk, sağol Nightlord ve sağolun diğer yazar arkadaşlar.
Yazılarda detaya girersek eğer;
Haberler bölümü süper olmuş. Skate aşmış diyebilirim. şimdiye kadar ki en iyi haberler bölümü idi.
Parti raporları, demo incelemesi, retro makinalar falan derken içindeki diskmag, demoscene ruhunu sakladığını gösteriyordu dergi.
Spaztica'nın coder/sanatçı yazısını daha okumadım, çok merak ettiğim bi yazı olduğu için iyice rahat bir kafa ile okumak istiyorum. Ama Zen katkılı actionscript yazısı çok güzeldi. Özellikle de oop gibi çokta hastası olmadığım, "olmasada idare ederdim canım nolcek" dediğim bir kavrama bile apayrı bir gözle bakmamı sağladı. ıyice bir eğileceğim o yazıya da daha sonra, flash gelişen bir platform, bi ucundan giriş yapmak gerek.
Scener eşi yazısı açıkcası görünce beni en çok şaşırtan ve ilk okuduğum yazılardan biri oldu. Çok eğlenceli idi. Böyle değişik yazılar her zaman ilgimi çekmiştir.
Vigo tabi yine en arkada, kendine yaraşır bir şekilde süper bi scene tarihi yazısı döktürmüş, en az şaşırdığım bölüm oldu, tam beklediğim gibi süper bi yazı.
Başta Nightlord olmak üzere herkese tekrar teşekkürler bu güzel dergi için...
Bu arada kapaktaki c64 kodu plazma efekti kodu mu?
skate:
--- Alıntı yapılan: Ragnor;17839 ---Bu arada kapaktaki c64 kodu plazma efekti kodu mu?
--- Alıntı sonu ---
hadi sıcak soğuk oynayalım.
soğuk :)
ref:
--- Alıntı yapılan: skate;17840 ---hadi sıcak soğuk oynayalım.
soğuk :)
--- Alıntı sonu ---
raster bars? yok yok twister :)
skate:
--- Alıntı yapılan: ref;17841 ---raster bars? yok yok twister :)
--- Alıntı sonu ---
soğuk.
ipucu: kodu ben yazmadım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git