Olay 256B'yi kucumseme deil yannis annasilmasin , olay Skate'in de gazi birgun bietecek mi olayi?
Skate'in gazı kolay kolay bitmez. Sebebi de aslında çok basit. Ben ekip ruhunu çok severim, birlikte birşeyler üretmeyi çok severim. Çoğunlukla da grup arkadaşlarım olmadan elle tutulur birşeyler ortaya koyamam. Ancak bu demek değildir ki herkes bu işi bırakıp gitse ben de bırakacağım. Ben scene'de scene'i sevdiğim için varım. Scene yok olsa ben yine aynı şeyleri icra etmeye devam ederim. Kimse kalmadıysa karıma çocuğuma gösteririm yaptıklarımı. Bu da benim aile içi scene'im olur.
Biliyorum ki benim mantığımda birçok scener var. Bu yüzden de scene yaşamaya her zaman devam eder. "Scene is dead" pouet'in salak geyiğidir. Belki "commodore 64'deki crack scene'i öldü" diyebilirsiniz. Günümüzde yapılan "re-cracking", "preview cracking", "extended trainers" hede hödö 80lerdeki crack scene'iyle alakasız birşey. Bu ölebilir ancak genel anlamıyla scene ölmez, yaşar. Çünkü scene öldüğü anda "geri kalanlar" birbirini bulur ve yine bir scene oluşmuş olur. Yani scene küçülebilir ama ölmez. Hemen hemen tüm dünyaya bulaşmış birşey olduğu için de Amerika'nın atacağı bir hydrogen ( / glance
) bombası bile scene'i öldürmeye yetmez, Dünya'nın diğer yarısı sağlam kaldığı sürece.
Ve evet, Skate'in gazı kolay kolay bitmez. Benimle çalışanlar (Endo) nefes alamıyor, gaz odasına çeviriyorum ofisi :p