Gönderen Konu: tr hirvat maci  (Okunma sayısı 1699 defa)

tr hirvat maci

« : 21.06.2008 09:48:46 »
Hızlı düğmeleri aç

GnoStiC

• Ziyaretçi
hayatimda ilk defa bir mac izliyeyim dedim, onda da maca izlemeye basladigimda uzatmalar baslamis.. baktim 0 0, iyi bari dedim, bisi kacirmamisim..

sonra gol yedik, heyecan yaptim.. sonra gol attik, urperdim..
sonra penaltilar basladi.. aman aman..

kalbe zararli yahu bu mac denilen sey..

tebrik ediyorum bizim oyunculari, superdiler..

tr hirvat maci

« Yanıtla #1 : 21.06.2008 11:22:20 »
Hızlı düğmeleri aç

coze

• Full Member
    • Profili Görüntüle
maç çok kötü bir maçtı, bizimkilerde pek bişi oynamadılar (son iki dakika hariç). terim oynamaktan çok oynatmamayı hedeflemiş sanırım, gerçi hırvatlarda pek bişi yapamadılar o kadar pozisyona girdiler. bizim 90 dakika boyunca kaleyi bulan şut sayımız 1 (yazıyla bir) idi.

neyse kazasız belasız atlattık ama almanya maçı böyle bitmez.

tr hirvat maci

« Yanıtla #2 : 26.06.2008 15:46:03 »
Hızlı düğmeleri aç

GnoStiC

• Ziyaretçi
dun hayatimda ilk defa bir maci bastan sona izledim;

Alıntı
[09:45:47] GnoStiC says: futbolu niye seviyosunuz yahu?
[09:45:50] GnoStiC says: insani sinir ediyor
[09:45:58] MFK says: hehehe
[09:46:02] GnoStiC says: 94 dk sinir oldum
[09:46:14] GnoStiC says: rustuyu yakalasam tekme tokat gircektim felan yani
[09:46:41] MFK says: ya o kadar eksiğe rağmen çok iyi oynadık ama rüştü harbiden zıçtı
[09:46:55] GnoStiC says: gecen macinda uzatmalarini izlediydim..
[09:47:04] GnoStiC says: onda da rustu alip basini gitmisti
[09:47:14] GnoStiC says: kimse "abi kaleci dedigin kalede durur" demiyo mu buna?
[09:49:00] MFK says: abi o yüzden yedek kaleci zaten adama
[09:49:35] GnoStiC says: yedek kaleci mi? ama macta oynuyodu ? ya da ben anlamadim
[09:51:50] MFK says: evet Volkan cezalı olduğu için o oynuyodu
[09:51:59] GnoStiC says: gecen macta da o vardi ama?
[09:52:27] MFK says: Volkan 2 maç ceza almıştı
[09:52:37] MFK says: Finale çıksaydık Volkan oynuycaktı
[09:53:12] GnoStiC says: bunamis bu rustu.. biraksin artik bu isleri..
[09:54:20] MFK says: bıraktı zaten dün :) son kez kaledeydi heheh
[09:54:44] GnoStiC says: giderayak show ayagina, bizi yakti yani
[09:55:05] MFK says: valla ya dünya gözüyle bi final oynadığımızı görecektik
[09:55:50] GnoStiC says: valla ayhan ve kazim diye 2 karakter vardi.. onlari takdir ettim..
[09:56:01] GnoStiC says: semih veya s**** bi adam da iyiydi..
[09:56:12] GnoStiC says: bu kadar adami, rustu yakti ya.. ne diim
[09:57:27] MFK says: evet ayhan kazım uğur semih
[09:58:05] GnoStiC says: uguru hatirlayamadim..
[09:58:17] GnoStiC says: neyse.. bi daa mac izlemek istemiyom acikcasi
[09:58:41] GnoStiC says: sinirden tabancayi cikartip sIkacaktim bi kac kisiye :}
[10:04:16] MFK says: uğur ilk golü atan adam
[10:04:54] GnoStiC says: yok onu pek sevmedim ben
[10:05:03] GnoStiC says: u. bolat  miydi oyle bisiydi
[10:05:07] MFK says: boral
[10:05:11] GnoStiC says: boral ok
[10:05:12] GnoStiC says: :}
[10:05:16] GnoStiC says: sevmedim

tr hirvat maci

« Yanıtla #3 : 26.06.2008 18:25:08 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
...o sıralarda eşimle mutlu mutlu dvd izliyorduk. atılan her golde (zaten 2 kere oldu) havaya ateş etmeye başlayanları duydukça sinir olup, yaralanma ve ölüm olaylarının nisbeten az olmasına istinaden kaybetmemiz için dua ettik. ben duamda özellikle kaleciyi hedef almıştım ;)

tr hirvat maci

« Yanıtla #4 : 26.06.2008 19:12:40 »
Hızlı düğmeleri aç

vigo

• Ziyaretçi
skate, umarım kaybetme dua'n şakadır... şakası bile sinirimi bozdu haberin olsun...

tr hirvat maci

« Yanıtla #5 : 26.06.2008 20:56:52 »
Hızlı düğmeleri aç

Ragnor

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://ozanemirhan.blogspot.com
Vigo, abi kazanmamız güzel birşey olsa dahi havaya sıkan onun bunun çocukları yüzünden ölecek yaralanacakların yanında kazanmamızın hiçbir önemi yok açıkcası. Bu hayvanlara engel olunamayacaksa bari bir daha kazanmayalım hiçte kimsenin canı yanmasın.

tr hirvat maci

« Yanıtla #6 : 26.06.2008 22:02:11 »
Hızlı düğmeleri aç

spaztica

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
bir maç yüzünden tek bir insan dahi ölüyorsa o kazanç, kanlı bir kazançtır.

kaldı ki toplumda çözümlenmesi gereken o kadar çok şey varken, önümüze sunulan bu uyuşturucuyu sonuna kadar kullanıyoruz; bir kişide durup, yahu niye böyle oluyor, önce şunları çözümleyelim, bunca paraya da yazık, bunla toluma ne kadar iyileşir
demiyor...

son olarak da bir arkadaşımın hazırladığı ve bu günlerde bazı gazete ve dergilerde basılmaya başlayan bir afişi paylaşmak istiyorum sizlerle:

« Son Düzenleme: 26.06.2008 22:05:51 Gönderen: spaztica »

tr hirvat maci

« Yanıtla #7 : 26.06.2008 23:30:54 »
Hızlı düğmeleri aç

nightlord

• Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.nightnetwork.org
ilginc bir konu bu. olen insanlari dusununce insan "kazanmayalim daha iyi" dusuncesini anlayabiliyor. Ama bence burada bir yanlis varsa o da insanlarin sorumlu bir sekilde sevinmeyi bilememesi, milli takimin mac kazanmasi degil. bunlar ortagonal problemler bence. milletin kursun sikma problemini cozmek lazim bi sekilde. onu cozmedikten sonra butun milli maclari kaybetsek de ayni adamlar bu sefer dugunlerde silah kullanip yine kaza olumlere sebep olabiliyor. ben milli bir sporcu olsam sevinc kazalarini dusunerek oynamam. maci kazanmak benim gorevimse o gorevi butun gucumle yerine getirmeye calisirim.

tabi burada spazticanin degindigi nokta da onemli. bu olaylarin baska temel problemleri unutturmak icin halka ekstra pompalanmasi da tehlikeyi doguruyor. "bosverin siz ekonomiyi falan milli takim yari finalde" diye olayi sisirip milleti uyutmaya kalkarsaniz, birilerinin o gazla bi mac kazanildiginda kendini kaybedip silaha sarilmasi olasiligini da artirmis olursunuz.

Sonuc olarak benim izleyebildigim bolumunde milli takim cok guzel oynadi ve ben burda MS kafeteryasinda izlerken aralarinda Almanlarin da oldugu bir suru milletten adamin "Turkiye ne kadar guzel oynuyor vay anasini" nidalari arasinda cok da gururlandim. Umarim devami gelir.

tr hirvat maci

« Yanıtla #8 : 27.06.2008 09:03:51 »
Hızlı düğmeleri aç

skate

A Sinner Scener
  • Administrator
  • Hero Member
    • Profili Görüntüle
    • http://www.akaydin.com/
@Vigo: şaka yapmıyordum.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Kağıthane gibi bir yerde oturduğum için silah seslerini Türkiye ya da ıstanbul ortalamasının epey bir üstünde duyuyor, yaşıyorum. Maç kaybedildikten sonra da epey bir havaya ateş edildi. Yani maç sadece mazeret, kazansak da kaybetsek de öküz öküzdür. Ancak kaybettiğimizde bir kişi fazladan yaşayacaksa kaybedelim derim. En kötü ben vurulurum diye düşünüyorsunuz belki ama benim korkum eşimin, 1 yaşındaki oğlumun ya da diğer bir yakınımın haberini almak.

Geçenlerde "magandalar" başlıklı bir haberde 16 yaşındaki genç bir çocukla yapılan röportaj vardı. Çocuğun tipini, konuşmasını düzgün görmüşler (ki düzgündü), "havaya ateş edenler hakkında ne düşünüyorsun?" diye sordular. Belli ki amaç havaya ateş edenleri eleştirmek olan bu haberde çocuktan kınama bekliyorlar. Ama öyle olmadı. Çocuk dedi ki "ne yalan söyleyeyim, ben de bu son maçta çıktım dışarı, sıktım birkaç el. daha önce hiç yapmamıştım, ilk defa yaptım". Röportajı yapan hatun sordu "neden?" diye. "Babam elime kurusıkıyı verdi, çık birkaç el ateş et dedi" diye yanıtladı çocuk. Sonra da "kurusıkı sonuçta..." şeklinde devam etti. Ben de gençlerimizin belli bir kesiminden ümidi kestim o anda.