--- bolum 1 ---
nisan ve mayis aylarinda, malum, her hafta istanbul'a gidip geldim..
ilk haftaki toplantimiz (aka "donut meeting"'de) bir intro cikti.
vigo ve dadaslarin, cuma gunleri ogle yemeginde cevahirde chinese yiyor olmalari sayesinde (vigonun ayagindan rahatsiz oldugu donem haric) neredeyse her cuma kucuk bir meeting yapma sansimiz oldu.. hatta bu meetinglerin birine uyudugu saatlere denk geliyor olmasina ragmen turbo'da geldi
turbo ile ise her hafta bulustuk.. gece 12'den gun dogana kadar geyik yapma firsatimiz oldu.. hatta ilerideki gunlerde guzel bir turbo+gnostic production icin planlarimizi hazirladik..
su an elimizde parca parca (allah sizi inandirsin) 3-4 tane production var.. ne zaman toparlariz bilemiyorum.. bazen elinizdeki partlar hazir olsa bile, son haline getirmek yillar alabiliyor (di mi skate?
)..
--- bolum 2 ---
coding konusunda konusma olmamasi konusunda pek size katilmiyorum.. nedeni ise, bugun aklimda bir soru oldugunda google'a sorup, hemen cevabini alabiliyorum.. tabi eger google yanitlayamiyorsa, forum cozum arayisi icin uygun bir ortam..
--- bolum 3 ---
ns07'de elimdeki partlari ardarda birlestirdigim, party mekaninda duzenleriz diye dusundugum retromax'i yayinladik.. demo'da ornegin resident'e gonderme yapmayi dusundugumuz bir suru cube'un dondugu ekrana, gonderme efekti ve textini bile koyma firsati bulamadan rls ettik onu.. ya da dot sphere'in vigo'ya donustugu partta, diger memberlarda olacakti, ona da firsat olmadi..
peki niye firsat olmadi? cunku bize party'lerde sponsor olan smartbs'in actigi gp2x yarismasina entry yok dediler.. vigo, turbo & ben, "yaw adamlar o kadar sponsor oldu, destek olmak lazim, bir tane gp2x demosu yapalim" dedik ve uykusuz 2 gun sonunda check this out demosu ortaya cikti.. 2 gun araliksiz calismanin sonucu zaten external harddiskim hakki rahmetine kavustu..
demem o ki, istendigi takdirde 1-2 gunde production cikabiliyor (di mi nightlord
)
biz bronx elemanlari olarak yaslarimiz 30+ olali cok oldu.. gencler, biraz el atin da su tr demoscene'i biraz uyandiralim yahu..