the scene > yabancı partiler
Assembly 2008
tesla:
ASM tv benim bağlantı ile işkence oluyor.
Neyse ki oyun kompolardan yayınlanan bir oyun imdada yetişti.
Bizim helikopterli oyunun 3 boyutlusu ama rekabet sistemi falan yapmışlar.
Rekabet edebilmek için kayıt olup, group kısmına "Assembly" yazıyoruz. Challange davetiyelerinizi bekliyorum haha :P
http://www.tunneldodge.com/
vigo:
demoscenetv live report'un başında decipher ı gördüm :) şuan 4k intro compo yu izliyorum baya sağlam şeyler çıkııyor
Decipher:
ben demo compo jurisindeyim ve prodlara onceden bakma firsatim oldu, buyuk isimlerin dosyalarina dokunmadim tadi kacmasin diye ama, patlama geliyor hem de oyle boyle degil. smash sarhosken agzindan alabildigim kadariyla fairlight baya saglam geliyor, en son demoyu bitirmeye calisiyorlardi.
bir kac resim cekmistim iclerinde ben yokum ama bugun icinde kendimin de oldugu resimler cekerim. buyrun burdaki atmosferi bir parca da olsa yansitabilecek bir iki ufak resim:
kalitenin dusuk olmasinin sebebi telefondaki kameranin biraz kotu olmasi, ama daha iyisini bulmaya calisirim.
Decipher:
az once demo compo'daki son entryleri gozden gecirmek icin toplandik burda ve bilin bakalim ne surprizle karsilastik, fairlight o mukemmel preview'ini bitirememis compo'da yoklar. farbrausch asm'ye kil sanirim nvscene'e yonelmis compo'da yoklar. mfx'deyse uncle-x kodu bitirememis preview fena degildi, compo'da yoklar. smash'in (fairlight) hali hazirda bir demosu varmis onu sokmayi dusunuyordu en son sordugumda. asd desek, euskal'da release yaptilar diye bisi yapmamislar compo'da yoklar. geri kalanlar da rezalet, hatta soyle desem daha iyi anlasilir: en dizayn, sekilli demo jumalauta'nin demosu gibi duruyor. 9 entry, 9 hayal kirikligi. neyse 64k compo duydugum kadariyla surpriz olacakmis.
vigo:
decipher valla gözlerim yaşardı. ilk kez senden bu denli reportlar alıyoruz... umarım daha detaylı bişiler de yazar yada anlatırsın. neticede içimizde ilk milli olan sensin assembly konusunda...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git