the scene > yabancı partiler

Assembly 2008

<< < (4/5) > >>

spritus:
asm videolarına bakarken her taşın altından çıkan sevimli, biraz kaçık, biraz vigovari bi eleman görüyorum. nickname'i sir garbagetruck. demoscene konusunda da bir otorite veya duayen olduğunu tahmin ediyorum. bilen eden varsa biraz tanıtır mı acep. vigo sen tanırsın sanırım.

GnoStiC:
amerikalidir ama scene'e yakin olmak icin finladiya'ya tasinmis bir adamdir :)
ve hakkaten her tasin altindan cikma egilimi gosterir..

--- Alıntı yapılan: spritus;18701 ---asm videolarına bakarken her taşın altından çıkan sevimli, biraz kaçık, biraz vigovari bi eleman görüyorum. nickname'i sir garbagetruck. demoscene konusunda da bir otorite veya duayen olduğunu tahmin ediyorum. bilen eden varsa biraz tanıtır mı acep. vigo sen tanırsın sanırım.
--- Alıntı sonu ---

spritus:
sağol gnos.. hakkaten kaçıkmış :) saygı duydum.
umarım onunla yapılmış bi röportaj bulabilirim

--- Alıntı yapılan: GnoStiC;18707 ---amerikalidir ama scene'e yakin olmak icin finladiya'ya tasinmis bir adamdir :)
ve hakkaten her tasin altindan cikma egilimi gosterir..
--- Alıntı sonu ---

Decipher:
@spritus: truck scene duayenidir, asmisdir deli doludur cok tatlidir ve mukemmel bir arkadastir. her sekilde her kosulda yardim etmek icin de elinden geleni yapar.

@genel: Fairlight, 64k, Smash, Reed diyorum, pouet'de release'i beklemeye birakiyorum sizi. Kisaca bahsedecek olursam, Smash'e "Ee demo yok mu?" dedigimde bana "Fairlight ASM'de bisi release etmeyecek" demisti. 64k compo'da surpriz yapip 64k camiasinin eline vermis durumdalar, son zamanlarin en degerli releaselerinden biri geldi. Smash ASM.tv'de de "We're not gonna do anymore of this, unless you do beat us" diyerek de herkese acik bir meydan okumada bulundu gercekten ayaga kalkip alkisladik butun scene tayfasi orda, asmis kelimesi demoyu tanimlamaya yetersiz. Mutlaka izleyin!

spritus:
ah bi izleyebilsek yine videoya kaldık.

--- Alıntı yapılan: Decipher;18709 ---... acik bir meydan okumada bulundu gercekten ayaga kalkip alkisladik butun scene tayfasi orda, asmis kelimesi demoyu tanimlamaya yetersiz. Mutlaka izleyin!
--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git