the scene > demoscene
Buenzli Dance
jamais:
@vigo:yok abi o tesadüfi biraz.ama bi önceki demoda sana ayrıca bi greetz yollamıştım.:):
http://noname.c64.org/csdb/release/?id=68455
vigo:
ooo süper... ya bu arada sen bizim partilere geldinmi? tanıştıkmı hiç seninle?
jamais:
Abi tanırsın beni(yani umarım).Ben Ömer'in liseden arkadaşıyım(egemen)Bana bir kutu dolusu disket vermiştin(içinde bi sürü demo vardı).Ayrıca senin emektar 1084 monitörün de bendeydi.7d2ye gelmiştim nightshiftlerden ilkinde askerdeydim ikincisinde de çalışıyodum..shiftim uymamıştı:D.
vigo:
ulan ulan ulan!!!! olm sen nerelerdesin yaaa? coder olacaktın sen? hatta yaptığın intro bile duruyor bende... naber nasılsın iyimisin ya ??? ömer'e de haber veriim seni bulduumuza çok sevinir... bana vigo at bronxwhq org dan mail at... aferin be egemen harbiden helal olsun kardeşim!
nightlord:
iste abi ornek... vigo yine hevesli bir gencimize bir kutu disket ve beraberinde gaz ve ilham verir. bu gencimiz zaman icinde scener olur guzel guzel aktivitesini yapar :)
@jamais: Bir Turk scener'in releaselerini gormek her zaman mutluluk verici. Yaptigin logolar da gayet guzel bence. Devamini diliyorum. Lakin seni siddetle uyarmak istedigim bir konu var:
Crypt grubu... onlarla nasil temasa gectin ve nasil o gruba girdin bilmiyorum. sana cani gonulden samimiyetle tavsiyem bir an once o gruptan ayrilman ve kendine baska bir grup bulman. Crypt genel olarak scene'de en nefret edilen en kaale alinmayan gruplarin basinda geliyor. Bunun en buyuk sebebi de Troublemaker nickli sahis. Aslinda boyle bir sahis yok bile. Troublemaker Secretman'in kullandigi sahte bir nick. Secretman ise Wanderer ile birlikte scene'de belki en nefret edilen adam. Secretman bundan uc dort yil once Csdb forumlarinda son derece beyinsiz forum tartismalarina girip herkes tarafindan dislaninca bunun uzerine CSDBnin butun database'ini indirmeye calisip sistemin cokmesine ve CSDBye o tarihe kadar girilmis pekcok datanin kaybolmasina yol acti. yani CSDByi sabote ederek tonlarca datayi kaybettirdi. Sonra bir sekilde daha az rahatsiz edici bir cizgiye dondu ise de hala ayni grupta olmak isteyebilecegin bir adam degil genel olarak. Bu adamlar su an hicbir iddiamiz yok keyif icin yapiyoruz havalarinda bazi urunler ve sacma sapan crackler yayinlayip duruyorlar. Bir yandan hicbirsey umrumuzda degil deyip bir yandan da dikkat cekebilmek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Bu yuzden dogru durust scenerlar arasinda kimse onlari hicbir zaman takmaz. Sadece CSDB'ye ve scene surekli yeni gelen ve olaylarin bu tarihcesini bilmeyen yeni veya eski scenerlar bilmeden onlarin urunlerine falan bakiyorlar veya bazen onlarin gruplarina katiliyorlar.
Butun bu konularda seni iyi niyetle uyarmak istedim. Tabii ki kimle hangi grupta olmak istedigini sen bilirsin ama troublemaker/Secretman'in tarihcesini bilmiyor olabilirsin diye dusundum.
Sevgiler ve calismalarinda basarilar.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git