the scene > demoscene

Buenzli Dance

<< < (2/4) > >>

spritus:
agh pardon. 1 yıldan fazladır burdaymışsın zaten ;)
daha güzel çalışmalarını bekliyoruz bunu saymıyoruz :)

--- Alıntı yapılan: jamais;18804 ---ben burdayım arkadaşlar yabancı değilim sizlere.Buenzli Dance'daki kırmızı logo bana ait.şu an Crypt'teyim.Evet Releaselerin kaliteleri sorgulanabilir.Ama benim gibi pixelinge yeni yeni ısınan biri için işlerinin kullanılması çok önemli.
--- Alıntı sonu ---

@decipher: tabikine :)

jamais:
Zamanla daha güzel şeyler olacak tabii.O zamana kadar biraz katlanacaksınız artık:D

skate:
ohoo, ben iyice abartmışım. bırak crypt'in scrollünü okumayı, Spritus'un ilk mesajının son paragrafını bile okumamışım. büyük ihtimalle linki görür görmez tıkladım, sonrasını okumadım.

@Jamais: 3 renk logo olarak oldukça güzel logon. Ben JSL'i de grafiker olarak beğeniyorum (ki sanırım official bir Crypt üyesi değil kendisi). Ancak Crypt ve benzeri grupların öyle olsa da olmasa da "tozlu disketlerde bak ne bulduk" şeklinde yaptıkları bu tür releaseleri pek sevmiyorum.

jamais:
@skate: logomu beğenmene sevindim.Ayrıca biraz nostaljiden kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum.şahsen ben biraz da eğlenmek için yapıyorum bu işi.Ama tabii bakış açını anlıyorum ve saygıyla karşılıyorum.

vigo:
sinüs yapan BRONX sprite'ları bi an bende de "aha bu ne ya?" dedim, sanki bize greetz varmış gibi hissettim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git