the scene > 7dx

7D8 Demo Party 20-21 Aralık 2008

<< < (3/9) > >>

nightlord:
Tesla: Gurbetten parti kaciranlar kulubune hosgeldin. Kendimizi sanal olarak efkar masasina atalim.

Ama parti olmasi her halikarda harika haber. Hemen Plazma 6'ya gerekli eklentileri yapayim ( ne Plazma 6 mi? ;) )

odayibasi:
Bende bu sene katılmak için elimden geleni yapacağım. Dün 7D8 için bir oyun çalışmasına başlamıştım. Haberi görünce mutlu oldum. 3 ay'a yakın bir süre var. Yetiştiririz herhalde.

atiflz:
Gurbettekiler! Birlesin! Organizatorleri tehdit edelim, canli yayin falan yapsinlar. Hatta bir de web'den yazilan mesajlari gecsinler(tamam, bu abarti oldu)

skate:

--- Alıntı yapılan: atiflz;19052 ---Gurbettekiler! Birlesin! Organizatorleri tehdit edelim, canli yayin falan yapsinlar. Hatta bir de web'den yazilan mesajlari gecsinler(tamam, bu abarti oldu)
--- Alıntı sonu ---
Gurbetçi düşmanı mıyız biz? :) Nightshift partisinde Nightlord ile canlı yayın yapılmıştı. 7D8 için de parti yaklaşırken organizasyon mailına skpye, msn v.b. bilgilerinizi iletin, GMT türünden müsait olduğunuz saatleri de yazın. Arada size bağlanıp dev ekrandan bağlantı yapalım sizlerle.

tesla:
@nightlord: Valla abi şimdi anladım. Senin için baya zor olmalı, kaç partidir başka kıtadasın :o

@Ragnor: Bakalım dostum, Allah'tan ümit kesilmez. Ama daha önemlisi dediğin gibi "must code smthn..." :)

Ati'nin fikri çok güzel. En azından partide geçen scroll'a uzaktan da bişiler karalayabilmek güzel olurdu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git