the scene > 7dx

7D8 Demo Party 20-21 Aralık 2008

<< < (6/9) > >>

endo:

--- Alıntı yapılan: spritus;19170 ---şems, bu her partide oyun yapma olayını bir gelenek belki bir fenomen haline getirmeye çalışıyosun sanırım. bu sefer sabote edicem izin vermicem buna :)
--- Alıntı sonu ---

sabote edecem derken daha iyi bi oyun mu yapacan yoksa yanimda oturup benim oyun yapmami mi engelleyecen :P
on-the-fly direkt mekanda 3-5 saatte oyun kasma bana cok eglenceli geliyor, hele kimi fikir, kimi gfx, kimi muzik vs. veriyorsa cok eglenceli oluyor.

skate:
abi ben en çok Endo'nun Nightshift 2006'da hazırladığı ancak bitiremediği için yayınlamadığı oyununa kopmuştum. adam birkaç saat ne yapsam ne yapsam diye düşündü. bir türlü oyun fikri bulamadı. ancak bir taraftan kodlamaya başlamıştı. ekranda bir background var, üzerinde bir soft sprite dolaşıyor v.s. soruyorum ne oyunu yapıyorsun diye, hiçbir fikrim yok diyor :) en son baktım ekranda bir araba dolaşıyor. araba yarışımı yapıyorsun dedim, cevap aynı, hala bir fikrim yok. en son baktım ekranda iki araba dolaşıyor. sonra arkalarında mayın bırakıp birbirlerini öldürmeye başladılar ve böylece oyun ortaya çıkmış oldu. mühendislik öğrencilerine hem ibret-i alem olarak hem de extreme programming modelinin uç noktası olarak sunulabilecek bir case. :D

Bakkada:

--- Alıntı yapılan: skate;19178 ---abi ben en çok Endo'nun Nightshift 2006'da hazırladığı ancak bitiremediği için yayınlamadığı oyununa kopmuştum. adam birkaç saat ne yapsam ne yapsam diye düşündü. bir türlü oyun fikri bulamadı. ancak bir taraftan kodlamaya başlamıştı. ekranda bir background var, üzerinde bir soft sprite dolaşıyor v.s. soruyorum ne oyunu yapıyorsun diye, hiçbir fikrim yok diyor :) en son baktım ekranda bir araba dolaşıyor. araba yarışımı yapıyorsun dedim, cevap aynı, hala bir fikrim yok. en son baktım ekranda iki araba dolaşıyor. sonra arkalarında mayın bırakıp birbirlerini öldürmeye başladılar ve böylece oyun ortaya çıkmış oldu. mühendislik öğrencilerine hem ibret-i alem olarak hem de extreme programming modelinin uç noktası olarak sunulabilecek bir case. :D
--- Alıntı sonu ---

Bir baslayalim da gerisi gelir lafinin cuk oturdugu,Endo ile uzun sure kapistigimiz ve kimi zaman kendi mayinimizin uzerinden gecip gulmekten kendimizden gecmemize sebep olan oyundur :)

spritus:

--- Alıntı yapılan: endo;19177 ---sabote edecem derken daha iyi bi oyun mu yapacan yoksa yanimda oturup benim oyun yapmami mi engelleyecen :P
on-the-fly direkt mekanda 3-5 saatte oyun kasma bana cok eglenceli geliyor, hele kimi fikir, kimi gfx, kimi muzik vs. veriyorsa cok eglenceli oluyor.
--- Alıntı sonu ---

yanında oturup oyun yapmanı engelleyecektim ama vazgeçtim. bu kadar insanı arkana almışsın, artık bunu yapamam :)

bu arada o arabalı mayınlı oyununla ilgili birşey söylemek istiyorum : hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş ahahahaa (başarılı olamadığın oyuna bok at zihniyeti ;))

skate:
Arkadaşlar forumdaki geçici problemlerden dolayı yeni bir başlık açamadım, buradan duyuruyorum.

7D8 Web Sitesi yayına girmiştir. Sizlere hoş bir içerik hazırladık, Fan Bölgesi'ni gezmeyi ihmal etmeyin. Site her zamanki gibi partiye kadar çok sık güncellenecektir.

http://www.7dx-party.org/

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git