skate, yazdığın mesajı 3-5 mesaj önce ben yazmış olabilirdim. Aynı fikirdeyim. Lakin bugün bir davetiye buldum ve işten erken çıkıp, eve giderken bir uğrayacağım.
Bu fuarların suyu çıktı. Marketing dışında birşey düşünülmüyor, "bir bilen" diye tabir edilen uzmanlar fuarlara gelmiyorlar, sebep hep aynı: "ayaklarına kara sular iniyor"
onun için alt kademedeki hatta çoğu zaman işi sadece pazarlama olan elemanlar bekliyor standları.
Yıllar önce tepebaşındaki fuara, amigama daha hızlı bir modem almaya gitmiştim ve gariptir prizma net yetkilisi bana çok yardımcı olmuştu. O zamanlar ortamı PC domine etmeye başlamıştı bile (94-95) yine de fuarda bir enerji vardı. Bilmiyorum biz mi gençtik yoksa o zamanki gelişmeler daha mı etkileyiciydi?
Hani şöyle ortada uçan hologram (sega'nın time travellers sistemi vardı o dönemde, hani günümüzde muadili?), güneş enerjili pda, habire dönen erke dönergeci bekliyorum
neyse özünde biraz sonra uğrayacağım,..
EDIT:
Evet, cebit'ten şimdi çıktım, başıma gelen en iyi şey cenk ve erdem ttnet sahnesinde show'la karışık bir yarışma yapıp milli takım maçına bilet dağıttılar.
Ben katılmadım lakin cenk ve erdem'i görmek güzeldi
Onun dışında mucize yoktu. Standları gezerken bir alışveriş merkezinde rastlayamayacağınız çok şey göremedim. Pardus standını görmek de güzeldi lakin tanıdık kimseyi göremedim.
iş dünyası kısmına giremedim belimdeki ağrı yüzünden çıktım. Umarım orda görmeye değer bişeyler vardır, çünkü gerisi sıradandı.