the scene > 7dx
7DX'e 1 Ay Kaldi
Hydrogen:
Evet, yanlis duymadiniz. Haydi arkadaslar, stufflari erkenden hazirlayin. Scene partisi bu. Nereden geldi bu olu topragi? Olmuyor boyle. Yoksa herkes super stufflar mi hazirliyor. Yasayin o zaman!...
Bakin oraya gencleri davet ediyoruz, amator bilgisayar kulturu modelinin uygulamaya dokulmus hali:) Plazma'yla baslayan partilerle devam etmeli. Ornek olacak stufflar lazim bizlere:)
Ben de 7dx compolarina katilacagim. Pixel ve chip-mod compoda kendine guvenen ciksin karsima :P Hey Glance uyumayin
Kendi grubum Glance'in her elemanindan en az 1 stuff bekliyorum:) Arcane, Datura, Endo, Nightlord, Skate ve ...
Eglenceye 1 ay kaldi!
spaztica:
daha bugün yaptığım bir iş görüşmesinde eleman (işveren) sizi hem dergiden, hem zombie boys'dan biliyorum dediğinde biraz amiga ve scene muhabbeti üzerine elemanı partiye davet ettim. hala birilerinin o zamanı keyifle anması ve bu insanlarla karşılaşmak keyifli...
we'll be there... for sure...
grupsuz lone-wolf spaztica...
skate:
@Hydrogen: Tam 7D8'e kod anlamında birşeyler hazırlamaya başlayacaktım, sen pixel ve chip-mod konusunda artislik yapınca bu kategorilerde yarışmaya karar verdim. Tabi bu his birkaç milisaniye sürdükten sonra mantığım bana engel oldu. ;)
@Spaztica: Abi göster "gerçek Spaztica"yı 7D8'de, bırak gruplar senin peşinden koşsun :)
Ragnor:
ılk olarak Clash'in uzun zamandır hak ettiği adam gibi bi pc demosunu yayınlayabilmek için çalışacağım. Ha hala oturup tek satır bişey yazmamış olabilirim ama bu önemli değil :).
Bide bugün öğrendiğim üzere eskinin ünlü gruplarından biri ufakta olsa bişeyler release edecekmiş, bunun duyumlarını aldım, fazla spoiler vermiyorum şaşırın, gaza gelin, bişeyler yapın :).
Sınavdan çıkıp koşarak geleceğim partiye, gecenin ilerleyen saatlerinde sizlerleyim :) Ulan aynı güne iki sınav yedim hem de aynı saate iyi mi? :)
skate:
"eskinin ünlü gruplarından biri" diye umarım Resident'a falan demiyorsundur. hani ünlü tamam da eski? :) eğer başka bir duyum aldıysan ben de merakla bekleyeceğim.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git