the scene > demoscene

Bu sene party olacak mı?

(1/3) > >>

scg:
Aylar önce skate organizasyon işlerine başladı gibi olduydu ama ...
Party düşüncesi/hazırlığı vs.. var mı merak ettim.  Bi de 7dx sitesi uçmuş sanırım.

skate:
7DX Sitesi duruyor.

http://www.7dx-party.org/
http://www.7dxparty.org/

7dx.org sitesi sapıtmış ancak zaten onu biz almamıştık. Kısacası offical duyrulmuştu ama artık offical değil o. Yukardaki linklerden siteye girebilirsiniz.

7D5 için görüşmelerim devam ediyor. 3 ay öncesinden açıklamayı ben de isterdim ancak o kadar rahat bir organizasyon yapamıyoruz ne yazık ki. Yaz sonuna doğru düşünüyorum şimdilik. Belki Eylül ayında olabilir.

7D5 düzenlenmeme ihtimaline gelince... Aslında böyle bir ihtimal de var. Ancak bu ihtimal önceden yaptığım görüşmelerin üzerine yeni yaptığım tüm görüşmelerin de olumsuz sonuçlanması + bizim (geçen seneki organizatör tayfası) bir kez daha tek başımıza böyle bir organizasyona girişecek gücü kendimizde bulamamamız durumunda olabilir. Açıkçası bu ihtimal çok da yüksek sayılmaz.

Bu arada başka partiler de organize edilecek, hatta bizim partinin ismi de kullanılmaya çalışacak hissine kapıldım nedense :) İçgüdü işte...

--- Alıntı ---Originally posted by scg@May 2 2005, 05:20 PM
Aylar önce skate organizasyon işlerine başladı gibi olduydu ama ...
Party düşüncesi/hazırlığı vs.. var mı merak ettim. Bi de 7dx sitesi uçmuş sanırım.
[post=1238]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

scg:
7DX serisi devam etmeli ... Hatta 7DF lere kadar görürüz insallah :)

--- Alıntı ---Belki Eylül ayında olabilir.

--- Alıntı sonu ---

Mükemmel zamanlama. Tanri size organizasyon gücü versin heh he ..

skate:
Siz bu şekilde destek olduğunuz sürece 7DX serisi 7EX serisine de taşınır icabında :)

SCG aslında mesajın biraz ateşleyici oldu. Organizasyonla ilgili biraz daha aktif çalışmaya başladım bu sayede. Bak bir mesaj nelere kadir :D

skate:
Bugün birkaç yerle görüştüm parti mekanı için. Partinin nerde olacağı belli olmasa da nerde olmayacağını belirledim. :D Her tür sponsor desteği için yardımlarınızı bekliyorum. Ben araştırmaya devam ediyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git