--Sanirim programlama basligi uygun olmali olmazsa geyikge tasiyin--
arkadaslar komsunun cocugu benden gelip basit atari oyunlari isteyince bende eski cdleri karistirmaya basladim. isin kotu tarafi hic oyun bulamadim eli bos gonderdim. iyi tarafi size yaradi. nette simdi bulunmayan documanlar buldum.
icerigi:
Electironic magazines ( magazines klasoru, kesin isinize yarar bir seyler var hissediyorum.)
eskiden hacklenen web site ornekleri (oyle bakin diye)
Turkish Scene gazetesi (trs dizini altinda) yayin hakki olarak
1- Gazetenin herhangi bir bölümü kaynak gösterilmek şartıyla kullanılabilir.2- HTML, DOC, TXT vs olarak her türlü ortamda serbestçe kullanılabilir, istenildiği kadar çoğaltılabilir.
diyor.
burda yayinlamam bir problem cikarmaz skate.
icerigindeki sirketlerin yazdigi shavere programlari sildim.
kisilerin yazdigi ufak freeware programlar mevcut. unix nt novell vs..
bolcana acik kaynak kodu (bu kodlar warez tabir edilebilir "net apileri filan" ama bence degil cunku herkes bu yolla baslar sonra ise yarar urunler uretir bu yuzden paylasilmali)
bir kac asembeler bilgisi gozume ilisen vs..
bende konu olarak ne var tam olarak bilmiyorum benim ingilizcem kotudur, gerekiyorsa ayiklayin, ise yarar bir sey varsa buraya yazin, baskasinin indirme, bilgilenme sebebi olsun.
dosya zipli boyutu: 83.9 mb.
dosyalarin olusturulma tarihleri 1999 - 2000 arasi
link:
http://rapidshare.com/files/171200783/document.zip.htmlisik ve sevgiyle kalin.
not: ben bu forumumda hic gormuyorum tesekkur aranizda kullanmiyormusunuz?, ise yararsa tesekur etmeyi unutmayin cunku bazilarimizin besini bu, ve devamlilik getirir.