the scene > 7dx
7d8 Demo Party - Sayfa Guncellendi
mrr:
--- Alıntı yapılan: spaztica;19530 ---mrr: sen hala orada mısın? istersen külleri hiç üfleme...;)
--- Alıntı sonu ---
ehehe hiç niyetim yok :) barış rüzgarları esiyorum. partide görüşürüz. :rolleyes:
skate:
Ufak bir güncelleme daha yapıldı.
Bkz:
http://www.7dx-party.org/7d8/tr_haberler.php
http://www.7dx-party.org/7d8/tr_etkinlikler.php
the_prodigy:
Sanirim bu yilda 7dx partisinine giris fiyatini yani bilet fiyatini sormak bana kaldi. durumum iyi olsa sormazdim hic. evet ne kadar bayiliyoruz girise.?
bayanlara bedavaydi giris degilmi. :) cinsiyet ayrimi gerektirmeyen bu etkinlikte niye bedavaya giris yapabiliyorlar hala anlamis degilim. bu arada is ilanlarinda illa bayan olucak diye ibare gormek istemiyorum. bu zihniyeti siddetle boykot ediyorum. bir mini etek ve peruk takip, taksime cikip slogan aticam. "esitlik esitlik." ayrica 7dx girisi bedava olsun! (sektor degistirebilirim:D )
nightlord:
7dx girisleri hep bedavaydi. hep de bedava olacak ihtimalen. Sen nightshift ile karistiriyor olmayasin :)
Hydrogen:
Ya da 7d6'da birileri para almis. Himmm:P
Saka bir yana, Ns partileri icin alinan para daima cuzi miktardaydi ve bu para orada verilen hizmet ve yapilan ikramlara harcanmistir.
Ayrica durumu olmayan olmussa da bedava girmistir.
Bayanlara bedava olmasina ise hic girmeyecegim bile. Bu konunun da aciklamasi defalarca yapildi.
+ Son olarak, bu partilerin organizatorleri tarafindan maddi olarak nasil zararlarla yapildigini dusunerek konusmakta fayda var. O sebeple o bedavaydi soyleydi, "ne kadar bayiliyoruz" gibi konularda fazla espri yapmamanin isabetli olacagini dusunuyorum.
Tekrar toparlarsak, 7dx girisi ucretsizdir. Ve parti sayfasinin da acilis ekraninda
"Bu güne kadarki tüm 7DX partileri gibi bu seneki parti de ücretsizdir. Ziyaret etmeyi düşünüyorsanız Kayıt Formu bölümünden partiye kayıt olmanızı rica ediyoruz."
seklinde belirtiliyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git